Ελίνα Παπίλα: «Στεναχωριόμουν! Έφτασαν στο σημείο να λένε...» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' για τα αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό της

«Ίσως ήμουν ένας εύκολος στόχος»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελίνα Παπίλα: «Στεναχωριόμουν! Έφτασαν στο σημείο να λένε...» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' για τα αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό της

Η Ελίνα Παπίλα παραχώρησε νέα συνέντευξη στο Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν τη Δευτέρα 4/3 με τη ραδιοφωνική παραγωγό να μιλάει εξομολογητικά για τα επαγγελματικά της και για την οικογένεια και τα τρία της παιδιά.

Ανάμεσα λοιπόν σε όσα είπε η Ελίνα Παπίλα ένα κομμάτι της συνέντευξής της αφορούσε στο κομμάτι της τηλεόρασης και της παρουσίασης με το πρώτο της εγχείρημα στο χώρο να είναι το Breakfast at star.

Στη συνέχεια, η ραδιοφωνική παραγωγός ανέλαβε νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1, ωστόσο τα αρνητικά σχόλια στο πρόσωπό της συνεχίστηκαν με την ίδια να δημιουργεί ξαφνικά αμφιβολίες για τον εαυτό της και τις δυνατότητες της.

Δείτε επίσης: «Αυτό όντως ισχύει! Δεν είχε συμφωνηθεί από την αρχή της εκπομπής...» - Η δήλωση του Γιώργου Λιάγιου μετά το ξέσπασμα της Ελίνας Παπίλα για το "Είμαστε μαζί"

Οι δηλώσεις της Ελίνας Παπίλα για την περίοδο που παρουσίαζε εκπομπή στην τηλεόραση

«Θα ευγνωμονώ πάντα το Star που μου έδωσε την ευκαιρία ξαφνικά και αναπάντεχα να βγω στην τηλεόραση και να κάνω το πρωινό τότε. Υπήρξαν ορισμένοι, που δεν με καλοδέχτηκαν. Σαν να είναι κλειστό επάγγελμα. Ορισμένοι δε θέλουν νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Στεναχωριόμουν και έλεγα γιατί; Έφτασαν στο σημείο να λένε ψέματα για εμένα, ότι ήμουν σνομπ και είχα ύφος. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σνομπ, εγώ μόνο να μαθαίνω ήθελα.

Άκουγα πέρυσι να λένε: ''Ποια είναι η Παπίλα και την κυνηγάνε, η Κάμερον Ντίαζ;''. Για ποιον λόγο κάθε μέρα έρχονταν οι κάμερες έξω από το ραδιόφωνο και με ρωτούσαν αν κόβεται η εκπομπή. Έχω ακούσει αν κόπηκε η εκπομπή μου και δεν το ήξερα.

Ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση και δεν ήμουν στο κύκλωμα, ίσως ήμουν ένας εύκολος στόχος. Η μεγαλύτερη αρετή είναι η ευγένεια. Στην τηλεόραση δεν έχω λάβει αυτή την ευγένεια» είπε μεταξύ άλλων η Ελίνα Παπίλα.