Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Με τον σύζυγό μου είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι, δεν φτάσαμε ποτέ στο σημείο να χωρίσουμε»

Άφησε αιχμές για τις κλίκες στον χώρο της τηλεόρασης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Πέρα από τη νέα θέση της ως αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στην κεντρική Μακεδονία, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον σεξισμό που βίωσε στην καριέρα της, τη σχέση με τους γιους της, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Γιάννη Ακκά.

«Έχω δεχτεί σεξισμό στο χώρο της τηλεόρασης. Το έχω ακούσει από γυναίκα κιόλας, που είχε πει “Έλα μωρέ, τι είναι η Χατζηβασιλείου; Ένα όμορφο κορίτσι”. Αυτό το κορίτσι κράτησε μια εκπομπή 15 χρόνια στην prime time πρώτη σε τηλεθέαση, άρα μάλλον δεν ήταν απλά χαριτωμένο», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε επίσης: Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Τον κυνήγησα και μου έβγαλε σύριγγα» - Θύμα άγριας ληστείας σε δημόσια θέα

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπήκα ποτέ σε κλίκες με καναλάρχες και προέδρους. Δεν χρειάστηκε, και είναι κάτι που το σιχαίνομαι γενικά. Δεν με ενοχλούσε η σάτιρα, είναι μες στη ζωή. Απλά ήμουν ο εαυτός μου, καμιά φορά μπορεί να γίνομαι υπερβολική, αλλά αυτή είμαι. Δεν έδινα καμία σημασία στα σχόλια, ήξερα ότι ταυτίζομαι, και η διαδρομή μου έδειξε ότι μαζί μου ταυτιζόταν ο μισός ελληνικός πληθυσμός».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αυστηρή κριτική που δέχτηκε. «Ο Δήμος Βερύκιος ήταν ένας από τους ανθρώπους που γενικά σχολίαζαν αρνητικά το πρόσωπό μου. Αυτό έχει πάντα κάποιες συνέπειες. Δεν μπήκα στη διαδικασία να μάθω τον λόγο, δεν μπορείς να αλλάξεις τους άλλους παρά μόνο τον εαυτό σου. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση με κάτι που θα μιλούσε στην ψυχή μου», δήλωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ο διπλός ρόλος της Βίκυς Χατζηβασιλείου ως μητέρα

Στη συνέχεια μίλησε και για τον σύζυγό της και τα παιδιά της: «Πάντα είμαι μητέρα και φίλη, οι γιοι μου μού λένε τα προσωπικά τους, με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Δεν παρεμβαίνω στη ζωή τους ωστόσο. Με τον σύζυγό μου είμαστε 30 χρόνια παντρεμένοι, το μυστικό είναι να θέλεις να διατηρήσεις το γάμο σου, αλλιώς έχεις 200 λόγους να τον διαλύσεις. Δεν έφτασα ποτέ στο σημείο να χωρίσω με τον άντρα μου, γιατί απόλυτη προτεραιότητα ήταν τα παιδιά μου».