Εύη Βατίδου: «Αν ερχόταν κάποιος και μου έλεγε, τώρα που πλησιάζει η Τσικνοπέμπτη να πάμε για κοψίδια...»

Μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Εύη Βατίδου μίλησε στις κάμερες με διάθεση... first dates. Μεταξύ άλλων η πρώην Μις Ελλάς αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, περιέγραψε το ιδανικό πρώτο ραντεβού, ενώ όσον αφορά την ερχόμενη Τσικνοπέμπτη, επίσης δεν ήταν θετική να την περάσει με κάποιον επίδοξο σύντροφο.

«Ερωτευμένη δεν είμαι. Είμαι σε φάση... αφασία. Αν ερχόταν κάποιος και μου έλεγε, τώρα που πλησιάζει η Τσικνοπέμπτη να πάμε για κοψίδια, δεν θα έπεφτε στο στοιχείο μου. Καμία σχέση», απάντησε η Εύη Βατίδου στο απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Δείτε επίσης: Εύη Βατίδου: «Λέει δημόσια ψέματα, είναι αδιανόητο...» - Το νέο ξέσπασμα κατά της Κατερίνας Καινούργιου

Το ιδανικό πρώτο ραντεβού για την Εύη Βατίδου

Στη συνέχεια, η Εύη Βατίδου τόνισε: «Το ιδανικό πρώτο ραντεβού σίγουρα δεν θα ήθελα να είναι στα μπουζούκια. Δεν θέλω επίσης εστιατόριο, γιατί δεν μπορώ να τρώω, να μιλάω και να γνωρίζομαι. Το ιδανικό ραντεβού επίσης δεν θα μπορούσε να είναι σε σπίτι, γιατί είμαι συντηρητική, δεν θα μπορούσα. Κάτι χαλαρό, ένα ωραίο ποτάκι με θέα τη θάλασσα».

Τι δήλωσε πρόσφατα για τις αγορές στη λαϊκή

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Εύη Βατίδου μίλησε και για το ενδεχόμενο να ψωνίσει από τη λαϊκή: «Περισσότερο κάνω window shopping. Όπως είχα πει και πριν από ένα χρόνο δεν πηγαίνω στη λαϊκή, δεν έχω και λόγο να πάω στη λαϊκή γιατί πάλι θα πάμε στο ένα αβοκάντο. Να σου πω την αλήθεια, περισσότερο τρώω έτοιμο φαγητό. Μαγειρεύω που και που για μένα, είμαι μόνη μου, οπότε δε βολεύει, καλύτερα να το πάρεις έτοιμο αν και μου λείπει αυτό, γιατί είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό. Λαϊκή όμως δεν παίζει. Από τη βιασύνη μου είχα πάρει τον έτοιμο πουρέ και νόμιζα ότι ήταν μπεσαμέλ, αλλά ήταν πουρές και έφτιαξα κανονικά το παστίτσιο και από πάνω έβαλα τον πουρέ. Ήταν μικρά τα παιδιά πήγαιναν δημοτικό και γύρισαν πεινασμένα και λένε: ''Μαμά τι είναι αυτό; Κάτι έχει το παστίτσιο σου''. Πήρα το κουτάλι, δοκίμασα και κατάλαβα ότι είναι πουρές. Πείναγαν τόσο πολύ τα παιδιά που το έφαγαν».