Πέθανε η Τέτη Σχοινάκη - Έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ ζύγιζε 29 κιλά

Θρήνος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε η Τέτη Σχοινάκη - Έδινε μάχη με τον καρκίνο, ενώ ζύγιζε 29 κιλά

Έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη σε ηλικία 68 ετών. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου έκανε δηλώσεις η Άννα Φόνσου μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η αγαπημένη ηθοποιός που μεσουρανούσε την εποχή της βιντεοταινίας, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 68 ετών μέσα στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Από τι πέθανε η Τέτη Σχοινάκη

Η Τέτη Σχοινάκη, αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας, ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα έφτασε να ζυγίζει 29 κιλά.

«Η Τέτη Σχοινάκη είχε καρκίνο. Ήταν ένα πολύ υπερήφανο πλάσμα και δεν ήθελε να μάθει κανείς για την αρρώστια της και κανέναν να ενοχλήσει. Σεβάστηκα την επιθυμία της να γυρίσει στο σπίτι της ώστε να "φύγει" εκεί. Ήρθα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη. Είχαμε μιλήσει χθες τηλεφωνικά και της είπα ότι θα πάω σήμερα να τη δω. Δεν πρόλαβα να πάω» είπε συγκινημένη η Άννα Φόνσου για την η Τέτη Σχοινάκη.

Δείτε επίσης: Πέθανε πασίγνωστη μουσικός από σπάνια μορφή καρκίνου: Κυκλοφόρησε τραγούδι της & τα έσοδα θα πάνε στο ανήλικο παιδί της

H Τέτη Σχοινάκη υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης τις δεκαετίες του 70 και του 80.

Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες η Άννα Φόνσου, η πρόεδρος του ιδρύματος Το Σπίτι του Ηθοποιού, είχε αποκαλύψει πως φροντίζει μία σπουδαία κυρία του κινηματογράφου δεν είναι καθόλου καλά στην υγεία της.

Η Espresso είχε αποκαλύψει το όνομα της, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, να αναφέρει: «Το αγαπητό κορίτσι του καλλιτεχνικού στερεώματος, με το χαμόγελο που μαγνήτιζε τους πάντες και το πιο θανατηφόρο κορμί του ελληνικού σινεμά, έχει γίνει φάντασμα του εαυτού του και έφτασε να ζυγίζει 29 κιλά, χτυπημένο από βαριά ασθένεια (σ.σ.: για λόγους σεβασμού και ηθικής δεοντολογίας δεν θα αναφερθούμε σε αυτήν), και νοσηλεύεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας».