Ανδρέας Μικρούτσικος: Η τυχαία συνάντηση με την πρώην σύζυγό του, Φωτεινή Γεωργαντά - Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα

Ο επεισοδιακός χωρισμός τους και οι φήμες για απιστία από την πλευρά του παρουσιαστή

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

“Βρε πως αλλάζουν οι καιροί, εγώ εδώ και εσύ εκεί” που λέει και το γνωστό τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα σε ένα ζευγάρι που κάποτε αγαπήθηκε πολύ... Ήταν σα δυο ξένοι στο ίδιο πλατό! Και όμως, κάποτε έζησαν έναν μεγάλο έρωτα που οδήγησε στον γάμο, ενώ αργότερα πήραν διαζύγιο, που κάθε άλλο παρά βελούδινο ήταν. Ο λόγος για τον Αντρέα Μικρούτσικο και την Φωτεινή Γεωργαντά που το πρωινό της Κυριακής 3/3 συναντήθηκαν εντελώς τυχαία στην εκπομπή “Επι τόπου” στο Open, δεν κοιτάχτηκαν καν και γύρισαν ο ένας την πλάτη στον άλλον αλλάζοντας δρόμο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Ο Αντρέας Μικρούτσικος ήταν καλεσμένος της εκπομπής του Νάσου Γουμενίδη από την έναρξη μέχρι το τέλος. Η Φωτεινή Γεωργαντά έφτασε κατά τις 12 το μεσημέρι στο πλατό, καθώς είναι η εκπρόσωπος κέντρου αισθητικής και έπρεπε όπως κάνει συνήθως να μιλήσει για την εταιρεία. Η συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της ήταν αναπόφευκτη και η αντίδραση και των δυο ακριβώς η ίδια.

Ένα ζευγάρι που κάποτε αγαπήθηκε πολύ, χρόνια μετά τον χωρισμό του, μόλις αντάμωσε, γύρισε ο ένας την πλάτη στον άλλον σαν να ήταν δυο ξένοι. Ο Αντρέας πέρασε από μπροστά της και δεν είπαν κουβέντα και εκείνη επίσης απέφυγε να του ρίξει ματιά, σα δυο άγνωστοι. Και όμως κάποτε αυτοί οι δυο άνθρωποι αγαπήθηκαν πολύ, έβαλαν στεφάνι και η σχέση τους έγραψε ιστορία στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Μικρούτσικος – Γεωργαντά: Ο γάμος σε live σύνδεση και ο επεισοδιακός χωρισμός!

Ο Μικρούτσικος με την Φωτεινή Γεωργαντά
24-06-1998 Hook.Ανδρέας Μικρούτσικος-Φωτεινή Γεωργαντά

Καθολική μετάλλαξη στον τρόπο ζωής του έχει κάνει σήμερα ο Αντρέας Μικρούτσικος δίπλα στην νυν σύντροφο και συνοδοιπόρο της ζωής του Έλενα Μαστραγγελή. Καμία σχέση με την μέχρι πρότινος πολυτάραχη ζωή και την επιρροή του στο γυναικείο φύλο... Ο Αντρέας Μικρούτσικος είχε την φήμη του γυναικά και του επιτυχημένου όχι μόνο στα επαγγελματικά του αλλά και στα ερωτικά του. Εκείνος ήταν γενναιόδωρος μαζί τους και τις είχε όπως λένε λαικά “στον αφρό”, όταν ερωτευόταν δινόταν ολοκληρωτικά σε μια σχέση...

Κάπως έτσι έγινε και όταν γνώρισε την πανέμορφη γυμνάστρια Φωτεινή Γεωργαντά. Την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και τον Δεκέμβριο του 1995 σε live μετάδοση στο Mega, που χτύπησε τηλεθέαση μέχρι και 60%, έγινε ο γάμος του μαζί της. Ο παρουσιαστής που γνώριζε μεγάλες δόξες τότε με την εκπομπή “Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό” στο Mega, είχε χωρίσει από την σύντροφό του Σοφία Βόσσου και γνώρισε την όμορφη γυμνάστρια που είχε επιλέξει η παραγωγή για την συγκεκριμένη στήλη της εκπομπής και την ερωτεύτηκε αμέσως. Η σχέση τους έγινε αμέσως γνωστή, συνοδεύτηκε μάλιστα από μια φωτογράφιση άκρως προκλητική για την εποχή σε μηνιαίο περιοδικό πάνω στο... κρεβάτι, που συζητήθηκε αρκετά.

Ο Μικρούτσικος και η Σοφία Βόσσου
16-01-2005 Άγιος Δημήτριος Κηφισιάς-Γάμος Μικρούτσικου * Ρουμπέση.Αντρέας Μικρούτσικος-Σοφία Βόσσου

Ο γάμος τους όμως δεν μακροημέρευσε, μερικά χρόνια αργότερα το ζευγάρι χωρίζει αθόρυβα, χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει στην συνέχεια τις φήμες που ακολούθησαν μετά για το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους και άκουγε στο όνομα Δήμητρα Ρουμπέση, την οποία επίσης παντρεύτηκε και χώρισε ο παρουσιαστής στην συνέχεια.

Πολλά χρόνια μετά τους χωρισμούς του, ο Αντρέας Μικρούτσικος πήρε την ευθύνη επάνω του και αναφέρθηκε στις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του και τα διαζύγια στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια ήμουν παντρεμένος με την Δήμητρα Ρουμπέση. Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εγώ ήμουν παντρεμένος και με τη Φωτεινή Γεωργαντά η οποία ήταν γυμνάστρια. Η κάθε γυναίκα έχει τα δικά της καλά και η κάθε σχέση είναι διαφορετική. Επειδή τσακώθηκα και με κάποιες γυναίκες, η ευθύνη είναι δικιά μου, γιατί είχα δει όλα τα προβλήματα που είχε η σχέση και τα ωραιοποιούσα»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Δήμητρα Ρουμπέση
2000 Bio Bio.Δήμητρα Ρουμπέση-Ανδρέας Μικρούτσικος

Η Φωτεινή Γεωργαντά από την πλευρά της έκτοτε δεν ξαναμίλησε ποτέ για τον Αντρέα Μικρούτσικο. Το 2000 όταν γνώρισε τον Ηλία Γουδή, διευθυντή marketing γνωστού ομίλου, παντρεύτηκε μαζί του το 2003 και απέκτησαν δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο.