Super Κατερίνα: Ζαλίστηκε η Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Ανησυχία για την υγεία της παρουσιάστριας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Ζαλίστηκε η Καινούργιου στον αέρα του ALPHA

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης που ότι νιώθει εκείνη την στιγμή το λέει στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα χωρίς να ντρέπεται και να διστάζει. Για αυτό μάλιστα, πολλές φορές έχει κατηγορηθεί, ενώ έχει τσακωθεί με τους συνεργάτες της (δείτε εδώ το λόγο που την έκανε να αποχωρήσει από το πλατό).

Πολλές είναι οι φορές μάλιστα που έχει νιώθει αδιαθεσία λόγω της πίεσης και της κούρασης. Σήμερα 4/3 λοιπόν, ζαλίστηκε την ώρα που προλόγιζε το επόμενο θέμα.

Τι συνέβη με την Κατερίνα Καινούργιου

«Πάμε στο... Just... Αχ. Συγνώμη, συγνώμη, παιδιά ζαλίστηκα... Συγνώμη», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου και έσκυψε κρατώντας το κεφάλι της.

Ο λόγος που μεταφέρθηκε πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο

Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε εκτάκτως στην μέση της 5/2 εκπομπής της (δείτε εδώ τι είπε) και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το πρωί της Τρίτης 6/2, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τον αέρα του Happy Day θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για την κατάσταση υγείας της παρουσιάστριας του ALPHA λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω για την Κατερίνα, χθες σας ανησύχησε και μας ανησύχησε. Το να φεύγεις κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής σου από τον αέρα, σημαίνει ότι κάτι συμβαίνει. Δεν ήταν πολύ καλά, το είπε κιόλας. Μιλήσαμε και χθες, πήγε στο νοσοκομείο και έκανε μια σειρά από εξετάσεις. Τελικά δεν ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Ήταν ένα θέμα που αν η ίδια επιλέξει, θα το πει.

Πάντως σήμερα είναι αρκετά καλύτερα, ξεκουράστηκε. Την καθησύχασαν και οι γιατροί και θα βγει κανονικά η εκπομπή. Μιλήσαμε τώρα, είναι καθ’ οδόν για το κανάλι. Περαστικά και σιδερένια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA αφήνοντας ερωτηματικά που το Youweekly.gr έρχεται να σας απαντήσει παρακάτω!

Η Κατερίνα Καινούργιου

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε κολικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για κάποιες εξετάσεις. Ο «κολικός» είναι ένας πολύ συχνός και παρά πολύ ισχυρός κοιλιακός πόνος, με εντυπωσιακή έκφραση.

Δεν επιτρέπει στον ασθενή να ηρεμήσει σε κάποια αναλγητική, ήσυχη θέση, αλλάζοντας στάση ή λόγω κίνησης. Αντιθέτως, «προτιμάει» τις συχνές εναλλαγές θέσης και την κίνηση. Πολύ συχνά συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα, όπως τάση για εμετό, ωχρότητα, εφίδρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είχε να κάνει με το γεγονός ότι εμβολιάστηκα! Χτύπησε στον θυροειδή μου και...», «Εμένα έφευγαν τούφες από τα μαλλιά» - Το πρόβλημα υγείας και η εξομολόγηση της Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: «Α! Στο μαγαζί του πρώην, πήγαινε να του τα ζητήσεις...» - Η αμήχανη αντίδραση της παρουσιάστριας στον αέρα της "Super Κατερίνα"

Πέτρος Συρίγος: «Εκείνη τη στιγμή...» - Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Καινούργιου από το Super Κατερίνα και τον τσακωμό με τον Θέμη Μάλλη

Κατερίνα Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Θεωρώ ότι εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν τον Δημήτρη...»

Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να είχε αισθανθεί ότι ήμουν λίγο στεναχωρημένη...» - Το μήνυμα που της έστειλε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Νέα αποχώρηση από την εκπομπή της Καινούργιου - Έφυγε από το Super Κατερίνα και μετακόμισε στο Action24

Μαρία Μπακοδήμου για Καινούργιου και Τσαγκρίδη: «Εγώ ξέρω ότι ήταν κοντά στο να τα ξαναβρούν...»