Survivor: «Γιατί ρίσκαρε να χάσει εμένα ή τη Μαρία;» - Η Έλενα Αμανατίδου ''καρφώνει'' τη Δαλάκα για την ημέρα της μονομαχίας

Αναπάντητα ερωτήματα για το πρόσωπο της Δαλάκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: «Γιατί ρίσκαρε να χάσει εμένα ή τη Μαρία;» - Η Έλενα Αμανατίδου ''καρφώνει'' τη Δαλάκα για την ημέρα της μονομαχίας

Η Έλενα Αμανατίδου ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 4/3 στην εκπομπή Fay's Time με την πρώην παίκτρια Survivor να μιλάει για την παραμονή της στο παιχνίδι αλλά και για την αποχώρηση της, που τη στέρησε την εμπειρία που ήθελε τόσο να ζήσει.

Ανάμεσα σε όσα σχολίασε η αθλήτρια την είδαμε να στέκεται στη μονομαχία και κυρίως στην επιλογή της Κατερίνας Δαλάκα την ημέρα του αγώνα. Χαρακτηριστικά η Έλενα τόνισε, πως επιλέχθηκε ένας στόχος, τον οποίο εκείνη δεν είχε ρίξει ποτέ στους στίβους μάχης.

Επίσης, η ίδια συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται τον τρόπο με τον οποίο η Δαλάκα διάλεξε παίκτρια από τους μαχητές ως υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς δεν ευνοήθηκε η Αμανατίδου.

Δείτε επίσης: Survivor: Τα χρήματα που πήρε η Έλενα Αμανατίδου μετά την αποχώρηση της

Οι δηλώσεις της Έλενας Αμανατίδου για την παραμονή της στο Survivor

«Γενικώς είναι κακό να μπαίνεις στην αρχή, γιατί είσαι ο πρώτος που θα ψηφιστεί. Υπήρχαν και άλλοι στόχοι σχετικά με τη μονομαχία, που θα μπορούσα να έχω ευνοηθεί. Η επιλογή της Χρύσας από την Κατερίνα ήταν ρίσκο για εμάς. Είχε ανέβει η Χρύσα. Ρίσκο και για τη Μαρία, δυσκολεύτηκε. Ρίσκο και για εμένα, που δεν είχα ρίξει ποτέ κρίκο. Θα μπορούσε να βγάλει την Άιρα στη μονομαχία. Με την Ασημίνα εκτός, γιατί ρίσκαρε να χάσει εμένα ή τη Μαρία;», είπε αρχικά η Έλενα Αμανατίδου.

«Είχα με τη Δώρα ένα πολύ δυνατό χτύπημα», είπε σε άλλο σημείο.

Όσο για τον Αλέξη Παππά η Αμανατίδου ανέφερε: «Είναι πολύ έξυπνος μπορεί να ελίσσεται όπως θέλει. Όταν είχε μπει μου είχε πει να τον αφήσω να μιλήσει με την Ασημίνα, ήταν κάπως και δεν προσπάθησα ξανά να έρθω σε επαφή».

Όσα είπε στην πρώτη της συνέντευξη

«Ακόμα κλαίω με την αποχώρησή μου. Πλησιάζει το βράδυ και λέω δεν το πιστεύω ότι δε μένω στην καλύβα μου. Έπαθα σοκ. Ζητούσα από τον Θεό να μου δώσει δέκα λεπτά και να γυρίσει τον χρόνο πίσω» δήλωσε αρχικά.

Για την Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε: «Όταν είσαι ο MVP μπορείς να σκεφτείς όσο στρατηγικά θέλεις. Εγώ δεν πρόλαβα να συζητήσω μαζί της. Όλοι πιστεύαμε πως θα δώσει τη Μαριλίνα. Νομίζω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έπρεπε να δώσει τη Χρύσα. Γιατί υπήρχαν κι άλλες επιλογές από τις μπλε».

«Είναι μια τριάδα που κάνουν παρέα μόνοι τους, σαν να μην θέλουν να είσαι εκεί, η Κατερίνα, ο Παππάς και ο Σάββας. Η Ασημίνα είναι άλλο παιδί από αυτό που φαίνεται....» είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Αμανατίδου την Κυριακή 4/3 στο Γειά σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor trailer 5/3: «Καραγκιόζη!», «Ρε αντρακλάρα ποιος είσαι ρε!» - Μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από την παραλία!

Survivor highlights 4/3: Ειδύλλιο ανάμεσα σε παίκτη των Κόκκινων και παίκτρια των Μπλε - Τι είπε ο Γιώργος Λιανός;

Survivor 4/3: «Μας έχει πει ότι είναι ωραίο παιδί» - Ποιος Φάνης; Η νέα "κατάκτηση" της Χρύσας Χατζηγεωργίου

Survivor 4/3: Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας

Survivor 4/3: «Κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου με κοροϊδεύετε!», «Ήρθες λες και θέλεις να με δείρεις» - Σταμάτησε ο αγώνας λόγω καβγά

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις των νέων παικτών που «εισέβαλαν» στο reality

Άννα Αμανατίδου: «Σε αδίκησαν και πάνω που βρήκες τα πατήματά σου…» - "Κόλαφος" στην ανάρτησή για την αδερφή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Survivor αποκλειστικό: Δύσκολες ώρες για την Αμανατίδου λίγο μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο