Μελέτης Ηλίας: «Mου έγραφαν “O γερομπισμπίκης, τι τη θέλει τη μικρούλα;”»

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο να γίνει remake η σειρά «Το Σόι σου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μελέτης Ηλίας: «Mου έγραφαν “O γερομπισμπίκης, τι τη θέλει τη μικρούλα;”»

Ο Μελέτης Ηλίας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τη Μυρσίνη Κοντού, με αφορμή τον ρόλο του στο «Προξενιό της Ιουλίας», και στην παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο». Πέρα απ' τα επαγγελματικά του ωστόσο, ο πρωταγωνιστής μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, τα μηνύματα που δέχεται, αλλά και για το ενδεχόμενο να ξαναδούμε τη σειρά «Το Σόι σου».

«Ένας λόγος που διάλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά, ήταν αυτό ακριβώς, το να κάνω κάτι τελείως διαφορετικό, γιατί είναι στη φύση της δουλειάς μας να δοκιμαζόμαστε σε τελείως διαφορετικά πράγματα. Για το ρόλο μου, μου έγραφαν “ο γερομπισμπίκης, τι τη θέλει τη μικρούλα;”. Ξαφνικά λες “Τι έγινε ρε παιδιά, έχω μεγαλώσει τόσο πολύ;"», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας σχετικά με τον ρόλο του στο «Προξενιό».

Και συνέχισε αναφερόμενος στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και την παραγωγή που έκανε πρόσφατα σε ταινία: «Είμαι νουμεράκιας, αναλύω τα νούμερα τηλεθέασης. Θες να σου κάνω ανάλυση; Νομίζω πως δεν θα έκανα ξανά παραγωγή σε ταινία, είναι μια ψυχοφθόρα διαδικασία ο συνδυασμός, και παραγωγός και καλλιτέχνης».

Δείτε επίσης: Μελέτης Ηλίας: «Ακολουθώ την κόρη μου στα social media και τον φίλο της»

Τι απάντησε ο Μελέτης Ηλίας για το Σόι σου

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στη συνέχεια για την παρουσίαση, αλλά και για μία αγαπημένη σειρά του Alpha. «Θα μπορούσε να γίνει remake της σειράς “Το Σόι σου”, από τότε που σταμάτησε, κάθε χρόνο συζητιέται να ξαναγίνει. Ο κόσμος το θέλει, οι ηθοποιοί το θέλουμε, το κανάλι επίσης νομίζω ότι θέλει, αλλά θα πρέπει να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατέληξε: «Έχω φτάσει κοντά στην παρουσίαση, αλλά δεν τα κατάφερα ακόμα. Φταίει το ότι δεν προλαβαίνω με τα γυρίσματα και το θέατρο. Ή θα κάνεις το ένα ή το άλλο. Είμαι πολύ ανοικτός πια στην παρουσίαση, αν με ρωτούσες πριν από μία πενταετία, θα έλεγα “Ούτε κατά διάνοια”».