Νεκρός ο πρώην σύντροφος της Πίπα Μίντλετον - Βρέθηκε κλειδωμένος σε χώρο με τραύμα στο κεφάλι

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νεκρός ο πρώην σύντροφος της Πίπα Μίντλετον - Βρέθηκε κλειδωμένος σε χώρο με τραύμα στο κεφάλι

Σοκ επικρατεί με την είδηση πως ο πρώην σύντροφος της Πίπα Μίντλετον βρέθηκε νεκρός πριν από μερικές ημέρες. Όπως αναφέρει δημοσίευμα eonline.com εντοπίστηκε με τραύμα στο κεφάλι μετά από γεύμα που είχε με την οικογένεια του στο σπίτι των γονιών του.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το θάνατο του πρώην της Πίπα Μίντλετον

Ο Τόμας Κίνγκστον, μέλος της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, πέθανε σε ηλικία 45 χρονών από αυτοτραυματισμό με πιστόλι, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για αυτοκτονία. Το πτώμα του εντόπισαν την Κυριακή 25/2 οι γονείς του. Τότε είχε μεταδοθεί η είδηση του θανάτου του χωρίς να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Τόμας Κίνγκστον ήταν σύζυγος της Λαίδης Γκαμπριέλα και γαμπρός του πρίγκιπα Μάικλ, πρώτος ξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ της Βρετανίας.

«Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε τον θάνατό του», ανακοίνωσε μεταξύ άλλων η οικογένεια του.

Ενώ, ανακοίνωση εξέδωσαν και ο βασιλιάς με την βασίλισσα του Μπάκιγχαμ γράφοντας «Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για το θάνατο του Τόμας και ενώνουν τη φωνή τους με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν για να θρηνήσουν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας. Ειδικότερα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο θερμές σκέψεις και προσευχές τους στη Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον».

Να σημειώσουμε πως η Πίπα Μίντλετον δεν έχει να διαχειριστεί μόνο τον θάνατο του πρώην συντρόφου της αλλά και την υγεία της αδερφής της Κέιτ Μίντλετον η οποία το τελευταίο διάστημα απέχει από τα πριγκιπικά της καθήκοντα με τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά να προκαλούν σοκ.