Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Νόμιζα ότι είχα ανάγκη...» - Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Το κείμενο όλο νόημα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τις τελευταίες ημέρες έχει διαρρεύσει μια είδηση για κρίση στη σχέση της Ζέτας Θεοδωροπούλου ή αλλιώς lady Ταχτσίδη, όπως της αρέσει να αυτοαποκαλείται με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη μετά από 8 χρόνια γάμου (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram και συγκεκριμένα μέσα από το story που έκανε η Ζέτα Θεοδωροπούλου τη Δευτέρα 4/3 αντιλαμβανόμαστε, πως είναι σε περίεργη φάση με όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

Τα unfollow στο instagram έχουν πέσει ανάμεσα στην παίκτρια του My style rocks και στον ποδοσφαιριστή. Το μόνο σίγουρο λοιπόν, είναι πως ο Ταχτσίδης δε θα είδε το παρακάτω story - χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έγινε για εκείνον;

Δείτε εδώ: Το σπίτι που μένει με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Η όλο νόημα ανάρτηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου

«Ευχαριστώ τον θεό, που με φυλάει από αυτά που νόμιζα ότι είχα ανάγκη και με ευλογεί με όσα δεν ήξερα ότι χρειαζόμουν», αναγράφει η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Ζέτα Θεοδωροπούλου - Ανάρτηση

Η γνωριμία, η αναπάντεχη εγκυμοσύνη και ο γάμος τους

Η Ζέτα στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/2/24 του My style rocks είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την γνωριμία με τον καλό της, τον γάμο τους και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί, "λιώνοντας" σε κάθε της λέξη.

«Μεγάλη ιστορία το πώς γνωριστήκαμε με τον άντρα μου. Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ένα ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, τον αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μας συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι. Μέχρι να έρθει το αμάξι μας δώσαμε εκεί το φιλί. Ακόμα κι όταν πέφτουμε στο κρεβάτι με νοιάζει τι φοράω. Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές