Δήμος Αναστασιάδης - Τζένη Θεωνά: O λόγος που απαγορεύεται η μουσική στο σπίτι τους

Η αποκάλυψη του τραγουδιστή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, έκανε το πρωί της Δευτέρας 4/3, ο Δήμος Αναστασιάδης. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε τον λόγο που απαγορεύεται η μουσική στο σπίτι του. Υπενθυμίζουμε ότι είναι παντρεμένος με την Τζένη Θεωνά και μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

O λόγος που απαγορεύεται η μουσική στο σπίτι του Δήμου Αναστασιάδη

«Απαγορεύεται η μουσική στο σπίτι μας. Απαγορεύεται γιατί στον μικρό και την οικογένεια η μουσική έχει ταυτιστεί με το γεγονός ότι λείπω από το σπίτι. Άρα ο μικρός έχει ταυτίσει με το γεγονός ότι ο μπαμπάς λείπει από το σπίτι, επομένως η μουσική δεν είναι κάτι καλό. Δεν έχουμε ταυτιστεί πολύ καλά με αυτό. Το αγαπάμε, αλλά έχουμε και μια μελαγχολία ταυτόχρονα. Έχει συνδυαστεί με την αποχή» είπε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Δείτε επίσης: Έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους η Τζένη Θεωνά & ο Δήμος Αναστασιάδης - Η ευχάριστη ανακοίνωση για το 2ο παιδί

Τι δήλωσε η Τζένη Θεωνά για την μητρότητα

Η γνωστή ηθοποιός πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εφημερίδα Real life και στην δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα μιλώντας για όλους και για όλα. Στην αρχή της συνέντευξης της, απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τότε που έγινε μαμά. Αναφορικά με αυτό η ίδια απάντησε ότι: «Ολόκληρη τη ζωή μου! Φυσικά και προέκυψαν δυσκολίες και φοβερό στρες. Και μου έχει συμβεί να φεύγω για δουλειά και να κάθομαι να κλαίω στο αυτοκίνητο από το άγχος».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: « Αν και φέτος αισθάνθηκα πως τα πήγα καλά… Την ανεμελιά την αποχαιρετάς όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου. Και φυσικά παρατάς εντελώς την αυτοδιάθεση, αυτό το αίσθημα «ανοίγω την πόρτα και φεύγω» δεν υπάρχει. Όμως βαθαίνει η ευαισθησία σου, αλλάζουν τελείως η οπτική σου για τον κόσμο και η κατανόηση σου».

Σχετικά με το θέμα η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Εμένα με έχει βγάλει τελείως από το comfort zone μου. Έχει τόση αυτοπεποίθηση και κοινωνικότητα που, αναγκαστικά, ακολουθώντας τον κοινωνικοποιούμαι με ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Το ότι είναι τόσο ανεξάρτητος, με ζορίζει αλλά τον θαυμάζω και σκέφτομαι τι συνέβη στη δική μου πορεία και αυτή η φόρα χάθηκε. Θέλω να το προστατεύσω όλο αυτό».Δήμος Τζένη