Έλενα Τσαγκρινού: Ντυμένη στα λευκά με στενό φόρεμα για να φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα - Η στιγμή που ο Dj Stephan τη φιλάει στο στόμα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: Ντυμένη στα λευκά με στενό φόρεμα για να φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα - Η στιγμή που ο Dj Stephan τη φιλάει στο στόμα

Η Έλενα Τσαγκρινού από τη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, αποφάσισε να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έτσι ξεκίνησε τις δημόσιες εμφανίσεις. Πριν από λίγα 24ωρα, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε μαζί με τον σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της, Dj Stephan, σε ιταλικό εστιατόριο.

Εκεί φορούσε ένα λευκό στενό φόρεμα, μακρύ μέχρι τη γάμπα, το οποίο συνδύασε με ψηλές λευκές μπότες. Το μακιγιάζ της ήταν απαλό, σε ροζ αποχρώσεις, ενώ είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά να πέφτουν στους ώμους της. Μαζί με τον καλό της πόζαρε μπροστά στην κάμερα και τους "τσάκωσε" ένα κλικ πριν φιληθούν στο στόμα (δείτε εδώ τις δηλώσεις που έκανε στην εκδήλωση για το μωρό που περιμένει). Εκείνος φορούσε τζιν παντελόνι, ένα μαύρο t-shirt και λευκά αθλητικά με κόκκινες λεπτομέρειες.

Η τρυφερή στιγμή της εγκυμονούσας Έλενας Τσαγκρινού με τον Dj Stephan μπροστά στην κάμερα

Έλενα Τσαγκρινού έγκυος

Έλενα Τσαγκρινού Dj Stephan φιλί

Η ανακοίνωση μετά την αποκάλυψη για το πρώτο της παιδί

Από την πρώτη στιγμή που προχώρησε σε αυτή την συγκινητική ανακοίνωση, ξεκίνησε να δέχεται απανωτά μηνύματα με ευχές από τους θαυμαστές και τους ακόλουθούς της στα social media και γι' αυτό, αφού πήρε λίγο τον χρόνο της, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους την παρακολουθούν, ανακοινώνοντας ένα ακόμη ευχάριστο νέο.

«Τι να πω παιδιά μου όμορφα... Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Με βρίσκεται σε situation εγκυμοσύνη και χαρά. Η αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, μετά απλά πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι γιατί θα κάτσω. Αρχικά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω τα μηνύματα. Τα είχα πολύ ανάγκη. Σήμερα χάρηκα πάρα πολύ, γιατί μια φίλη μου είναι κι εκείνη έγκυος και θα το περάσουμε μαζί. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι ότι περνάς κάτι με κάποιον φίλο σου. Χάρηκα πάρα πολύ Δευτεριάτικα που την είδα… Σας εύχομαι και εσάς μέσα από την καρδιά μου να κάνετε όσα παιδάκια θέλετε και να σας πάνε όλα τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.