Κατερίνα Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Θεωρώ ότι εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν τον Δημήτρη...»

«Εγώ θα ήθελα να τον δω σε κάτι δικό του...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου για Ουγγαρέζο: «Θεωρώ ότι εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν τον Δημήτρη...»

Το σχόλιό της για τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή Super Κατερίνα, έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Δευτέρας 4/3. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι θα ήθελε να τον δει σε κάτι δικό του και μίλησε για την εποχή που παρουσιάζε το Spata live.

O Δημήτρης Ουγγαρέζος στις δηλώσεις του μίλησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, τις κόντρες που έχουν ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό ενώ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Εγώ θα ήθελα να τον δω σε κάτι δικό του, κάτι που να του ταιριάζει, να είναι επάνω του και να το κάνει με αγάπη. Τότε με το Spata Live ήμασταν απέναντι. Εμένα δεν μου άρεσε εκείνη η εκπομπή τους», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θεωρώ ότι εκείνα τα αποσπάσματα δεν τιμούσαν ούτε τον Δημήτρη ούτε τη Μαίρη. Και δεν ήταν υπεύθυνοι τα παιδιά. Ο Δημήτρης είναι για πολύ περισσότερα. Κι εμάς μας είχαν κόψει τότε με το Λόγω TVs. Νομίζω ότι εμάς μας είχαν κόψει Απρίλιο και εκείνους Μάρτιο, κάτι τέτοιο», κατέληξε.

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Νωρίτερα η παρουσιάστρια έκανε μία αναφορά στην Δήμητρα Αλεξανδράκη, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής. «Μου έστειλε τόσο ωραία μηνύματα την προηγούμενη εβδομάδα, αυτό το κορίτσι. Μπορεί να είχε αισθανθεί ότι ήμουν λίγο στεναχωρημένη.Με συγκίνησε, δεν είχε λόγο. Βλέπεις ότι μέσα από διάφορες κινήσεις ο κόσμος νοιάζεται. Με συγκίνησε πολύ αυτό το κορίτσι, έχει πολύ καλή ψυχή» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.