Αποκάλυψη - έκπληξη από την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω παντρευτεί, εσείς να ψάχνετε ακόμα...»

Τι είπε για το ενδεχόμενο ενός παιδίου στην ζωή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αποκάλυψη - έκπληξη από την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Έχω παντρευτεί, εσείς να ψάχνετε ακόμα...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το πρωί της Δευτέρας 4/3. Η επιχειρηματίας προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με την προσωπική της ζωή και απάντησε για το αν θα ήθελε να κάνει παιδιά.

Η αποκάλυψη της Δήμητρα Αλεξανδράκη για την προσωπική της ζωή

«Αυτή την κοπέλα εγώ θα την παντρέψω... Γενικά την προσέχουν πολύ την έχουν σαν μπιμπελό και την έχουν κακομάθει» είπε αρχικά για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Όταν την είδα άρχισα να γελάω αλλά μετά από λίγο έμεινα άναυδη και την κοιτούσα. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλει να βάλει μαλλιά. Αυτό το ζευγάρι είναι μια κατηγορία μόνο του...» απάντησε σχετικά με την πρόσφατη πλαστική επέμβαση που έκανε η Ιωάννα Τούνη στην μύτη της (δείτε εδώ).

«Έχω παντρευτεί, εσείς να ψάχνετε ακόμα να ρωτάτε. Δεν θέλω να κάνω παιδιά και όσο περνάει ο καιρός και αντί να μου βγει αυτό το φίλτρο τόσο πολύ το θάβω» αποκάλυψε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Πρωινό Σουσού: Ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Κάνω δημόσια έκκληση! Είναι αμαρτία από τον θεό...»

H ξεκάθαρη απάντησή της για τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Το τελευταίο διάστημα μέσα από τα πολλά και συχνά insta stories, που κάνει η Δήμητρα Αλεξάνδρακη στο instagram μας δείχνει κομμάτια του εαυτού της και της καθημερινότητάς της, με πολλούς να παρατηρούν μια φουσκωμένη κοιλίτσα. Οι ερωτήσεις λοιπόν, για το αν η Δήμητρα Αλεξάνδρακη είναι έγκυος έπεσαν βροχή με την ίδια να απαντάει δημόσια την Τρίτη (7/11) μέσα από δύο instagram stories, όταν από το βάθος ακούγεται κάποιος να τη ρωτάει αν είναι έγκυος.

Η ίδια λοιπόν πόζαρε με την όντως φουσκωμένη της κοιλίτσα και εξήγησε, πως και εκείνη παρατηρεί να αλλάζει κάτι στο σώμα της, ωστόσο δεν είναι εγκυμοσύνη, αλλά η είσοδος της στην κλιμακτήριο, όπως είπε.