Ευγενία Δημητροπούλου: «Δεν μας ενοχλεί από που είναι το παιδί...» - Συγκινεί με την εξομολόγηση της για την υιοθεσία της κόρης της

«Όταν είδα την Εύα είπα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Καλεσμένη στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού, Ακόμα δεν είδες τίποτα, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 2/3 η Ευγενία Δημητροπούλου. Η ηθοποιός στην αποκαλυπτική της συνέντευξη μίλησε για την κόρη της αλλά και την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδί μαζί με τον σύζυγό της.

Η εξομολόγηση της Ευγενίας Δημητροπούλου για την υιοθεσία

«Το θέατρο συνήθως έχει αντίθετα ωράρια με αυτά της οικογένειας. Πέντε βράδια λείπω από το σπίτι άρα δεν την κοιμίζω εγώ. Είναι πολύ ζωηρή η μικρή. Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρη πως όταν γίνεσαι μαμά, δεν έχει σχέση με ποιον τρόπο γίνεται, όλο αυτό σε κατακλύζει. Ήθελα να το πω πως ήταν επιλογή μου η υιοθεσία, γιατί πολλές φορές σκεφτόμαστε με στεγανά. Υπάρχουν άνθρωποι που το βλέπουμε διαφορετικά

Εύχομαι να αλλάξουν κάποια πράγματά στη διαδικασία και να γίνουν λίγο φιλικότερες και προς τους γονείς αλλά και προς τα παιδιά. Εύχομαι να λυθούν τα προβλήματα πάντα με σεβασμό και αυστηρά κριτήρια αλλά να φύγουν όσο περισσότερα παιδιά γίνεται από τα ορφανοτροφεία» ανέφερε αρχικά.

Δείτε επίσης: «Είναι υποχρεωτικό να στέλνουμε report στη χώρα που...» - Η αποκάλυψη της Ευγενίας Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της

Σχετικά με την υιοθεσία ανέφερε: «Εγώ πήγα μέσω της διακρατικής υιοθεσίας για να αλλάξουμε την ιστορία ενός παιδιού, το οποίο έχει ήδη γεννηθεί κάπου στο κόσμο. Ξέραμε τις συνθήκες και πως θα είναι χρονοβόρα διαδικασία. Εμείς σκεφτήκαμε πως δεν μας ενοχλεί να είναι από οπουδήποτε το παιδί. Πρέπει να υπάρξει νομική απόφαση που να λέει πως είναι νόμιμο και τα παιδιά θα αναγνωριστούν.

Όταν είδα την Εύα είπα πως "αυτό είναι το παιδί μου". Την είδα σε φωτογραφία και είπα ‘’ναι αυτή είναι’’. Πρέπει να περάσουν κάποιοι μήνες διαδοχής μέχρι να γίνει η υιοθεσία. Δεν ήταν εύκολο το να κατεβούμε στην Αφρική, ήταν και η εποχή του covid. Όταν αρρώστησε η Εύα ήταν το πιο δύσκολο γιατί δεν ήμουν εκεί για να κάνω το αυτονόητο σαν μαμά».

«Ήταν μοναδική η στιγμή που την πήρα αγκαλιά. Και ο σύζυγός μου ήθελε να υιοθετήσουμε. Είναι εκτός χώρου. Στην αρχή ήταν λίγο περίεργο γιατί τον καλούσαν από εκπομπές και εκείνος το σήκωνε γιατί νόμιζε πως ήταν ασθενής. Έκλεισε τα social media. Δεθήκαμε στην καραντίνα πολύ. Στον γάμο δεν ήμουν τόσο νύφη αλλά μαμά γιατί ήθελα να είναι η μέρα της κόρης μου» πρόσθεσε στην συνέχεια.