Πατέρας για πρώτη φορά πολύ γνωστός Έλληνας - Γέννησε η σύντροφός του! Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Το τρυφερό βίντεο μέσα από το μαιευτήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πατέρας για πρώτη φορά πολύ γνωστός Έλληνας - Γέννησε η σύντροφός του! Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Μπήκαμε στον τρίτο μήνα του 2024 και ήδη τα ευχάριστα νέα για τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι πολλά, αφού δεν είναι λίγα εκείνα που περιμένουν να κρατήσουν σε λίγους μήνες τα μωρά τους στην αγκαλιά τους. Ανάμεσά τους και η Έλενα Τσαγκρινού (δείτε εδώ πώς έκρυβε την κοιλίτσα της 10 μέρες πριν ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της).

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου, μάλιστα, έγινε γνωστό πως ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Dancing With the Stars, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, αφού η καλή του γέννησε πριν από λίγες ώρες. Ο ίδιος έκανε την ανακοίνωση μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτός ο διάσημος Έλληνας έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Ο λόγος για τον Παύλο Μανογιαννάκη, τον διάσημο χορευτή, ο οποίος είναι σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια με την επίσης χορεύτρια Δήμητρα Ζερβού. Δημοσίευσε σε story στο προφίλ του ένα βίντεο με τα ποδαράκια του μωρού, από το κρεβατάκι του στο μαιευτήριο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες μπέμπα μου».

Οι δύο γονείς είχαν μοιραστεί την εγκυμοσύνη όταν η νέα μανούλα ήταν μόλις 25 εβδομάδων, ενώ ακολουθήσαν κι άλλες φωτογραφίες στην πορεία με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, μέχρι που έφτασε η στιγμή της γέννας.

Ποιος είναι ο Παύλος Μανογιαννάκης

Ο Παύλος εδώ και 16 χρόνια εργάζεται ως δάσκαλος χορού, ενώ από το 2005 έχει τη δική του σχολή «Dance Legend».

Διαθέτει πτυχία: IDTA Latin Gold, Zumba certified instructor, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια πάνω σε Latin & ballroom χορούς, με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το 2007 έλαβε μέρος στο τηλεοπτικό show «So you Think You Can Dance» φτάνοντας μέχρι την τελική πεντάδα.

Το 2011 συμμετείχε ως χορευτής και χορογράφος στην ελληνική αποστολή της Eurovision για το Ζεϊμπέκικο του Λούκα Γιώρκα.

Πηγή: ishow.gr