Αντώνης Κανάκης: «Είναι ένας φασίστας δηλωμένος! Γιατί τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ;» - Ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Τα έβαλε και με τις εκπομπές...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Αντώνης Κανάκης, το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, και με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Τζόρτζια Σιακαβάρα για τις περούκες που χρησιμοποιεί και την δυσαρέσκεια του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ξέσπασε.

Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα, εξέφρασε την ενόχλησή του για το γεγονός πως καθημερινές εκπομπές προβάλλουν τον δικηγόρο και με τις ερωτήσεις που του κάνουν και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν φαίνεται σαν να προσπαθούν να του αλλάξουν την εικόνα και να τον κάνουν αρεστό στο κοινό, ενώ έχει δηλώσει πως είναι φασίστας.

Το ξέσπασμα του Αντώνη Κανάκη για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

«Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα! Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική δεν αρέσει στον Πλεύρη;», σχολίασε αρχικά, αστειευόμενος, και συνέχισε:

«Πέρα από την πλάκα όμως τώρα… Πώς γίνεται ο Πλεύρης να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ; Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις τηλεοράσεις για να τους συνηθίσει ο κόσμος και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;».

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Πλεύρης & Τζόρτζια Σιακαβάρα - Ετοιμάζουν το νέο τους σπίτι που θα είναι τεράστιο

Τα τρυφερά του τετ α τετ σε βραδινή έξοδο με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα, τον τελευταίο μήνα χάθηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας, μετά την ξαφνική αποχώρηση της δεύτερης από την θεατρική παράσταση στην οποία έπαιζε (δείτε εδώ τι συνέβη). Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε πριν από λίγα 24ωρα στη βραδινή τους έξοδο στη Γλυφάδα σε τρυφερά τετ α τετ.

Βγήκαν για φαγητό και κρασάκι σε γνωστό μαγαζί της περιοχής και πόζαραν μαζί στην κάμερα, χαμογελαστοί, χωρίς να ενοχλούνται από τα φλας. Εκείνη, μάλιστα, είχε γείρει στον ώμο του και ακουμπούσε το κεφάλι του, απολαμβάνοντας τη στιγμή.

Ο δικηγόρος είχε ντυθεί στα μπλε, με ένα σκούρο κοστούμι, ενώ η σύντροφός του έκανε άλλη μία εκκεντρική εμφάνιση με ριγέ φόρεμα, και πράσινη ζακέτα με λευκές και μαύρες λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά, είχε φορέσει και μία περούκα σε τζίντζερ χρώμα που της ταιριάζει πολύ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο μέρος βρέθηκε και η πρώην παίκτρια του Survivor, Ζωή Ασουμανάκη, την οποία επίσης "τσάκωσε" ο φακός μας (δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Τζόρτζια Σιακαβάρα Κωνσταντίνος Πλεύρης έξοδος

Τζόρτζια Σιακαβάρα Κωνσταντίνος Πλεύρης Γλυφάδα