The 2night show: Το ξαφνικό τηλεφώνημα του Αρναούτογλου στον Μουτσινά - «Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό...»

Ο επικός διάλογος τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The 2night show: Το ξαφνικό τηλεφώνημα του Αρναούτογλου στον Μουτσινά - «Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό...»

Στον Νίκο Μουτσινά τηλεφώνησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον αέρα του The 2night show το βράδυ της Δευτέρας 4/3. Αφορμή στάθηκε η Ματίνα Νικολάου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην late night εκπομπή του ΑΝΤ1 και μίλησε για την συνεργασία τους.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, καλώντας τον τον προειδοποίησε αν επιστρέψει στην τηλεόραση να μην βρεθεί απέναντι του στην ζώνη, ενώ του έκανε και μια πρόταση την οποία ωστόσο δεν αποκάλυψε στον αέρα.

Ο διάλογος του Νίκου Μουτσινά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν πριν πεθάνεις δεν έχεις ακούσει αυτό που θέλω να σου προτείνω, θα έχεις κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής σου. Δεν θα εκμεταλλευτώ όμως αυτή την ευκαιρία που σήκωσες το τηλέφωνο, παρόλο που έχεις να μιλήσεις καιρό στην τηλεόραση»
  • Νίκος Μουτσινάς: «Μήπως είναι η ευκαιρία να την ακούσω αυτή την πρόταση; Τελειώνει το καθισιό»
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Μόνο απέναντί μου να μη βρεθείς στην τηλεόραση σου εύχομαι. Κατά τ’ άλλα μας έλειψες τηλεοπτικά. Σου έχω κάτι, δεν με άκουσες, ποτέ. Θα φύγω πρώτος από τη ζωή, γιατί είμαι μεγαλύτερος, και όταν θα μου πετάς χώμα που θα έχω κλειστά τα μάτια θα λες "γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό;"».
  • Νίκος Μουτσινάς: «Πω πω έλεος ρε φίλε, σαν τη θεία μου από το χωριό! Μα είπες ότι θέλεις να μου δείξεις, όχι να μου πεις, γι’ αυτό δεν έρχομαι»
  • Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όταν το ακούσεις θα πεις "Πω πω, τι είναι αυτό; Γιατί το καθυστέρησα τόσο καιρό"».

Δείτε επίσης: Ο απαράβατος όρος που θέτει στα κανάλια για να επιστρέψει στην τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς

Τι είπε η Ματίνα Νικολάου για την Βάνια;

Νωρίτερα η Ματίνα Νικολάου μίλησε για την τηλεοπτική Βάνια την οποία υποδέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο. Άφησε λοιπόν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει με αυτό το ρόλο.

«Οι ρόλοι συνήθως κρατάνε το πολύ τρία χρόνια, ο ρόλος της Βάνιας κράτησε παραπάνω νιώθω ότι υπάρχει πάντα μέσα μου» ανέφερε αρχικά για τον κωμικό αυτό χαρακτήρα. «Δεν ένιωσα ότι θα μπορούσα να στιγματιστώ από τη Βάνια» συμπλήρωσε.

«Νομίζω πως ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα ήθελε να κάνει καθημερινή εκπομπή. Θα ήμουν θετική στο να ξανακάνω τη Βάνια», αποκάλυψε.