Νίκος Μουτσινάς: Ο απαράβατος όρος που θέτει στα κανάλια για να επιστρέψει στην τηλεόραση

Αν το δεχτεί κάποιος σταθμός, θα τον δούμε ξανά στις οθόνες μας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Μουτσινάς από τις 23 Σεπτεμβρίου του 2019, παρουσίαζε το ριμέικ της εκπομπής "Για την Παρέα" στον ΣΚΑΪ με το όνομα Καλό μεσημεράκι, αλλά με την ίδια επιτυχημένη ομάδα. Ωστόσο, στο τέλος της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς, πήρε την απόφαση να κάνει ένα μικρό διάλλειμα από την τηλεόραση.

«Ναι ήταν μια εγκεφαλική αλητεία όταν σταμάτησα από την τηλεόραση. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίζω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα, γιατί πνιγόμουν... Μου έγιναν προτάσεις αλλά ζορίστηκα με την επικαιρότητα πολέμους, Πισπιρίγκου, Τέμπη, άδειασε το σύστημα και είπα ότι δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου»είχε πει καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη (δείτε την συνέντευξη ολόκληρη εδώ).

Πλέον όμως ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση. Έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες του - και συνεχίζει να τις γεμίζει - νιώθει έτοιμος από τη νέα τηλεοπτική χρονιά αν του γίνει κάποια καλή πρόταση να βγει και πάλι στην μικρή οθόνη.

Αυτός είναι ο απαράβατος όρος που θέτει ο Νίκος Μουτσινάς για να επιστρέψει

Στην εκπομπή Happy Day του ALPHA ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τον απαράβατο όρο που θέτει ο παρουσιαστής στα κανάλια που τον προσεγγίζουν για να επιστρέψει στην παρουσίαση.

«Δεν τον ενδιαφέρει αν θα κάνει το Καλό Μεσημεράκι ή δυο εκπομπές. Αλλά θέλει να κάνει μια φορά την εβδομάδα ένα Talk Show», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος σήμερα Πέμπτη 15/2.

Όπως σχολιάστηκε στο πλατό, δεν τον ενδιαφέρει αν θα κάνει πρωινή ή μεσημεριανή εκπομπή ή ακόμα αν παρουσιάσει κάποιο talent show (αρκεί να του αρέσουν τα project), αυτό που θέλει είναι σίγουρα να παρουσιάσει ένα βραδινό talk show όπως για παράδειγμα το"Νick O' Clock" που παρουσίαζε το έτος 2013-2014.

Να σημειωθεί πως εδώ στο youweekly.gr η Τζώρτζια Συρίχα σας έχει ήδη αποκαλύψει ποιο κανάλι τον έχει προσεγγίσει για να τον πάρει το δυναμικό της.