Νίκος Μουτσινάς: "Χρυσό" στα πόδια του - Σε ποιο κανάλι θα πάει με την επιστροφή του στην tv

Οι προτάσεις και η... εύκολη επιλογή

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Ενίοτε οι αντιδράσεις του Νίκου Μουτσινά μπορεί να είναι απρόβλεπτες και ασυνήθιστες, κόντρα στον σύνηθη καθωσπρεπισμό του Παρθένου, ζωδίου που υπηρετεί, αλλά όμως, όταν του την καρφώσει κάνει και “εγκεφαλικές αλητείες”. Αυτό δεν παραδέχτηκε και ο ίδιος όταν πήγε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη;

«Ναι ήταν μια εγκεφαλική αλητεία όταν σταμάτησα από την τηλεόραση. Οι συνεργάτες μου δεν το πίστευαν. Τους έλεγα ότι του χρόνου δεν μπορώ να μπω σε αυτό, θα τρελαθώ, θα αρχίζω να βρίζω, θα πάθω τρέλα στον αέρα, γιατί πνιγόμουν...» ήταν η απάντηση του παρουσιαστή – ηθοποιού μιλώντας στην εκπομπή “Ελένη” για την δική του εκδοχή και απόφαση να σταματήσει από την τηλεόραση.

Ο Μουτσινάς δεν κούρασε στην τηλεόραση, κουράστηκε ο ίδιος από αυτήν. Ίσως και να είναι ο πιο προνομιούχος παρουσιαστής της που αν και είχε πολλές προτάσεις και δυνατές οικονομικές προσφορές, εκείνος πήρε την βαλίτσα του και ξεκίνησε να κάνει ταξίδια και να εξαφανίζεται από όλους και από όλα...

«Μου έγιναν προτάσεις αλλά ζορίστηκα με την επικαιρότητα πολέμους, Πισπιρίγκου, Τέμπη, άδειασε το σύστημα και είπα ότι δεν μπορώ να μην κοιτάξω τον εαυτό μου» συμπλήρωσε στην συνέντευξή του αυτή (δείτε την ολόκληρη εδώ). Μια σεζόν εκτός τηλεόρασης, παρόλα αυτά το τηλέφωνό του δεν έχει σταματήσει να χτυπάει... Και εάν για ορισμένους το γυαλί είναι απαραίτητο λόγω ματαιοδοξίας, για τον Νίκο Μουτσινά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Μήλον της έριδος ανάμεσα σε δυο ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς

Ο ΣΚΑΙ τον κερνάει συχνά ζεστό καφέ και φρέσκιες προτάσεις για τη νέα σεζόν, δεν είναι τυχαίο ότι πολλά μάτια που τον έχουν δει εκεί να κάνει συζητήσεις έχουν προλάβει να μιλήσουν για γρήγορη επιστροφή του στην τηλεόραση... Εξάλλου η πόρτα των στελεχών του καναλιού στην περίπτωση του Νίκου Μουτσινά, έχει παραμείνει πράγματι ορθάνοιχτη, όπως και οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές. Δεν είναι όμως η μόνη πόρτα που ανοίγει διάπλατα για τον ηθοποιό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει σε εκκρεμότητα ακόμα μια σημαντική πρόταση που έχει γίνει από το κανάλι του Αμαρουσίου, που και εκείνο με την σειρά του τάζει γη και ύδωρ στα πόδια του προκειμένου να τον έχει στο δυναμικό του. Οι σκέψεις μάλιστα που λέγεται ότι κάνει το κανάλι για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή είναι εάν και εφόσον ενεργοποιήσει το YFSF ή κάποιο άλλο project για βραδινό σόου. Ο Νίκος Μουτσινάς από την πλευρά του πάντως δεν έχει δώσει μέχρις στιγμής καμία απάντηση, άλλωστε ακόμα ούτε καν έχει αποφασίσει για την επιστροφή του στην τηλεόραση.

Όσοι πάντως γνωρίζουν καλά τον χαρακτήρα του, λένε ότι εάν και εφόσον πάρει την απόφαση να γυρίσει στην tv, θα προτιμήσει τον ΣΚΑΙ, λόγω και των φιλικών δεσμών και σχέσεων που έχει αναπτύξει μαζί τους και θα “παγώσει” τον ΑΝΤ1 από όπου είχε αποχωρήσει πολλά χρόνια πριν για να πάει στο κανάλι του Φαλήρου.