Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη εμφάνιση μετά το χειρουργείο - Με μαύρα γυαλιά, άβαφη δίχως χαμόγελο

Συνοδευόταν από την μητέρα της - Δεν θύμιζε σε τίποτα την Κέιτ που όλοι ξέραμε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο έκανε την Δευτέρα 4/3 η Κέιτ Μίντλετον και πιο συγκεκριμένα στις 09:00 το πρωί, συνοδευόμενη από την μητέρα της, κατά την επιστροφή της από το σχολείο των παιδιών.

Σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Fox News απεικονίζεται η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μέσα από το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγεί η μητέρα της. Να υπενθυμίσουμε ότι η Κέιτ Μίντλετον εισήχθη σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου στις 16 Ιανουαρίου προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μετά από 13 μέρες παραμονής εκεί, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο κάστρο του Ουίνδσορ προκειμένου να ηρεμήσει και γίνει εντελώς καλά.

Η πρώτη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον

Δείτε επίσης: Έξαλλος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον Χάρι - «Η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη! Δεν σε χρειάζομαι...»

«Ήμασταν πολύ σαφείς από την αρχή ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα έλειπε μέχρι το Πάσχα και το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό» αρκέστηκε να τονίσει με δηλώσεις του εκπρόσωπος της ίδιας της Κέιτ Μίντλετον πρόσφατα η οποία πράγματι απέχει από τον δημόσιο βίο και έχει αφοσιωθεί στην προσωπική ξεκούραση και ανάρρωσή της.

Ένα χειρουργείο στην κοιλιά, θέλει μεγάλη προσοχή! Για τον λόγο αυτό η Κέιτ βρίσκεται υπό την προσεκτική παρακολούθηση των γιατρών του παλατιού και τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί και πάλι τους γιατρούς που την χειρούργησαν για να αξιολογήσουν την πορεία της υγείας της. Ακόμα έχει συντονιστεί ήδη, επειδή θα την χρειαστεί, ομάδα φυσιοθεραπευτών που θα την βοηθήσουν να επανέλθει μετά το χειρουργείο.

Η Κέιτ, λοιπόν, απαγορεύεται ρητά να σηκώσει οποιοδήποτε βάρος, η διατροφή της είναι πολύ στοχευμένη και συγκεκριμένη ενώ θα πρέπει να κάνει καθιστικές και όρθιες ασκήσεις, με στόχο να περπατά σταδιακά κάθε μέρα.

Μεταξύ των υποχρεώσεων που θα χάσει η πριγκίπισσα τις επόμενες εβδομάδες είναι τα Baftas τον Φεβρουάριο, η ετήσια τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Ουέστμινστερ και η παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Δαβίδ στις αρχές Μαρτίου, καθώς και η παρέλαση για την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου με τον στρατό αργότερα τον ίδιο μήνα. Οι επίσημες υπερπόντιες περιοδείες για τον Ουίλιαμ και την Κέιτ είναι επίσης εκτός συζήτησης προς το παρόν.