Έξαλλος ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ με τον Χάρι - «Η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη! Δεν σε χρειάζομαι...»

Πήγε στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνάντησε τον πατέρα του για 45 λεπτά αλλά δεν πήγε να δει την Κέιτ Μίντλετον

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτογραφίες princeandprincessofwales & princeharryofengland
Φωτογραφίες princeandprincessofwales & princeharryofengland

Στο Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Χάρι για να σταθεί στο πλευρό του πατέρα του, Βασιλιά Κάρολου, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο και έχει ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Το ταξίδι του αυτό ωστόσο δεν σχολιάστηκε καλά, καθώς όλοι έχουν "πέσει πάνω του".

Πιο αναλυτικά, ο Χάρι ταξίδεψε από το Los Angeles που μένει για να δει τον πατέρα του και να συζητήσουν σχετικά με το πως θα κινηθούν στη συνέχεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, οι δύο άντρες βρέθηκαν στο σπίτι του Καρόλου στο Λονδίνο και η συνάντησή τους κράτησε 45 λεπτά.

Άγνωστος παραμένει ο τόπος διαμονής του Πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο, καθώς ο πατέρας του έχει μεταφερθεί στην εξωτική του κατοικία με σκοπό να απομονωθεί και να ξεκινήσει εκεί τις χημειοθεραπείες του (δείτε εδώ πως εξελίσσεται η κατάστασή του).

Έξαλλος ο Ουίλιαμ με τον αδερφό του Χάρι και το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι έξαλλος με τον αδερφό του Χάρι και όπως αναφέρουν οι σχέσεις του φαίνεται πως είναι δύσκολο να φτιάξουν ξανά. Μπορεί το ταξίδι αυτό να γέννησε ελπίδες για συμφιλίωση, ωστόσο μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα έφερε.


Όπως ανέφερε σε συνέντευξή της η Kate Mansey, συντάκτρια των Times, το γεγονός πως ο Χάρι δεν συναντήθηκε με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον - η οποία υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση - δείχνουν ότι η κατάσταση είναι τεταμένη στην οικογένεια, παρά την ασθένεια του Καρόλου.

«Αν δεν μπορούν να είναι μαζί σε μια κρίση όπως αυτή, η οποία όπως φαίνεται θα κρατήσει πολύ, φαίνεται ότι δεν υπάρχει ελπίδα να ξεπεραστεί η κακή σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια καθώς έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν με το βιβλίο του Χάρι, τη συνέντευξη στην Οπρα, το ντοκιμαντέρ στο Netflix" τόνισε. Ο Γουίλιαμ σκέφτεται, "η σύζυγός μου είναι βαριά άρρωστη, εγώ έχω αναλάβει πολλά βάρη, εσύ έφυγες και δεν σε χρειάζομαι πια στη ζωή μου"», δήλωσε χαρακτηριστικά η Kate Mansey.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κέιτ Μίντλετον: Ο Βασιλιάς Κάρολος δηλώνει περήφανος για το θάρρος της στη μάχη με τον καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Πότε ενημερώθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ για την διάγνωση του καρκίνου – Ο ρόλος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Κέιτ Μίντλετον: Δολοφονήθηκε; - Τι συμβαίνει με το βίντεο που κυκλοφόρησε και την δείχνει με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχητικά αδύνατη μετά το εξιτήριο - Γιατί κρατάνε στο σκοτάδι τα παιδιά της;

Κέιτ Μίντλετον: Τεράστια ανησυχία μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση - Τι άλλαξε στην όψη της;

Νεκρός ο πρώην σύντροφος της Πίπα Μίντλετον - Βρέθηκε κλειδωμένος σε χώρο με τραύμα στο κεφάλι

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα πάνω κάτω στη ζωή του - Τι αλλάζει μετά τη διάγνωση του Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο

Πρίγκιπας Oυίλιαμ: "Έσπασε" την σιωπή του για τον Βασιλιά Κάρολο μετά την ανακοίνωση του καρκίνου