Ψυχοκόρες: «Εκείνη την εποχή δεν φαινόταν σοκαριστικό μια γυναίκα με μαυρισμένο μάτι…»

Τα απίστευτα περιστατικά που τους έχουν συμβεί στον δρόμο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες: «Εκείνη την εποχή δεν φαινόταν σοκαριστικό μια γυναίκα με μαυρισμένο μάτι…»

Οι 4 Ψυχοκόρες του ομώνυμου show του ΑΝΤ1, που κέρδισε τις εντυπώσεις ήδη στον ΑΝΤ1+, βρέθηκαν καλεσμένες στο The 2Night Show. Η Μαριάννα Κιμούλη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η Άννα Λουιζίδη και η Ασημένια Βουλιώτη μίλησαν για την αναγνωρισιμότητα στη ζωή τους, ενώ εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους σχετικά με τη θέση της γυναίκας τότε και τώρα.

«Με σοκάρει που εκείνη την εποχή ήταν κανονικότητα. Στην κοινωνία δεν φαινόταν σοκαριστικό να πηγαίνει μία γυναίκα στην εκκλησία με μαυρισμένο μάτι», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Λουιζίδη.

«Το ενδιαφέρον είναι πως δεν κακοπερνάμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, και όλα “δικαιολογούνται”. Για παράδειγμα βρίσκομαι σ' ένα πολύ ευνοϊκό περιβάλλον σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια, παρότι προσπαθεί να με χειραγωγήσει για πολιτικούς λόγους. Μπορεί να δείχνει καλή η κατάσταση, αλλά κρύβει πράγματα από πίσω», δήλωσε με τη σειρά της η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

Δείτε επίσης: Ψυχοκόρες: Οι 4 πρωταγωνίστριες συστήνονται στο YOU

«Πήγε να με πατήσει ένας στον δρόμο και μου φώναξε “Συγχαρητήρια για τις Ψυχοκόρες”!»

Η νεαρή πρωταγωνίστρια ανέφερε επίσης ένα αστείο περιστατικό με άνθρωπο που την αναγνώρισε πρόσφατα. «Είχα φύγει πολύ κουρασμένη από ένα δύσκολο γύρισμα, η σειρά είχε αρχίσει να προβάλλεται, και πάει να με πατήσει ένας με το αυτοκίνητο. Σκέφτηκα ότι θα βρίσει εκείνη τη στιγμή και άρχισε να μου φωνάζει “Συγχαρητήρια για τις Ψυχοκόρες!», ανέφερε η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

Ασημένια Βουλιώτη: «Ήμουν το κορίτσι που έτρωγε χαστούκι από τη Ματσούκα»

Με τη σειρά της η Μαριάννα Κιμούλη δήλωσε ότι τη συναντούν περισσότερο σε σούπερ μάρκετ και η Άννα Λουιζίδη ότι τη θυμούνται επειδή έκλαιγε στο τρέιλερ. «Όταν άρχισε να προβάλλεται η σειρά σκεφτόμουν “Πάλι καλά, θα με λένε Φρόσω”, και μου έχουν πει “κυρία Ψυχοκόρη, με συγχωρείτε”».

Η Ασημένια Βουλιώτη είπε με τη σειρά της: «Εγώ για κάποια περίοδο ήμουν η κοπέλα που τρώει το χαστούκι από τη Ματσούκα. Τις προάλλες γυρνούσα από ένα πάρτι, και όπως πάω να μπω στο σπίτι μου, με γνώρισε μία κοπέλα και μου λέει: “Εσύ είσαι η Δεσποινιώ, είμαι και πιωμένη αλλά σε κατάλαβα!”»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άννα Λουιζίδη - Η «Φρόσω» από τις «Ψυχοκόρες» δηλώνει: «Χρειάστηκα πολύ τους φίλους μου μετά από αυτές τις σκηνές»

Άννα Λουιζίδη: «Ο μπαμπάς όταν είδε τα πρώτα επεισόδια μου λέει...» - Τι αποκαλύπτει η τηλεοπτική Φρόσω από τις "Ψυχοκόρες"

Μαρία Λόη: Η συγκλονιστική αλλαγή στην εμφάνισή της - Που είναι σήμερα και τι κάνει

Ψυχοκόρες: «Η σειρά της σεζόν», «Η Δήμητρα Ματσούκα στον καλύτερο ρόλο της καριέρας της» - Αποθέωση στο twitter για την πρεμιέρα

The 2Night Show: Δύο καλεσμένες με αέρα από εξωτερικό απόψε (6/3) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ψυχοκόρες: Λίγο πριν από την πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, οι πρωταγωνιστές μιλούν στην κάμερα

The 2Night Show: Ένα «αταίριαστο» δίδυμο απόψε (5/3) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ψυχοκόρες: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 - Ο πατέρας τους φυλακίζεται, η μητέρα τους πεθαίνει! Η μοίρα χωρίζει για πάντα τις 4 αδερφές

Ψυχοκόρες: «Ο γιος που θα μου βγάλεις θα κληρονομήσει ολόκληρη περιουσία» - Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με διπλό επεισόδιο