Η Ελεονώρα Μελέτη «καρφώνει» τη Μαρία Ηλιάκη: «Στο “Δέστε τους” έλεγαν χοντράδες και εξευτέλιζαν κόσμο»

Δεν μάσησε τα λόγια της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Ελεονώρα Μελέτη «καρφώνει» τη Μαρία Ηλιάκη: «Στο “Δέστε τους” έλεγαν χοντράδες και εξευτέλιζαν κόσμο»

Σε έντονο τόνο σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη, τα όσα δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη στις τηλεοπτικές κάμερες. Συγκεκριμένα η πρώην συνεργάτιδα του Νίκου Μουτσινά, ανέφερε πως σήμερα δεν θα μπορούσε να ξαναγίνει το «Δέστε τους», καθώς τότε λέγονταν πράγματα που δεν γίνεται να ειπωθούν σήμερα, με την παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα να... μεταφράζει τα λεγόμενά της και να τονίζει πως «ευτυχώς παραδέχεται ότι έλεγαν χοντράδες και εξευτέλιζαν κόσμο».

«Ποτέ μην λες ποτέ. Προς το παρόν δεν νομίζω πως θα μπορούσε να τεθεί τέτοιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά με τον Νίκο Μουτσινά, για να συμπληρώσει: «Το “Δέστε τους” δεν θα είχε θέση στη σημερινή τηλεόραση. Αυτά που λέγαμε εμείς τότε, δεν μπορούν να ειπωθούν τώρα».

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτό που έγινε, δε θα το αποκαλέσω...» - Η στάση της στο σχόλιο του Λαζόπουλου για τη νοημοσύνη της Καινούργιου

Το καυστικό σχόλιο από την Ελεονώρα Μελέτη για την Μαρία Ηλιάκη

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε στον αέρα του Mega Καλημέρα: «Ευτυχώς που βρέθηκε κι ένας άνθρωπος που, μετά από χρόνια έστω, παραδέχθηκε ότι στο “Δέστε τους”, στο πλαίσιο του χιούμορ, λέγανε χοντράδες και εξευτέλιζαν τον κόσμο. Δηλαδή πραγματικά, ευτυχώς που κάποιος το αναγνωρίζει τη σήμερον ημέρα. Το θέμα είναι να δουν λιγάκι, οι άνθρωποι που έκαναν αυτές τις εκπομπές, πώς μπορούσαν και το έκαναν. Μαζί με το politically correct πρέπει να αλλάζει και ο άνθρωπος. Δεν είχα γελάσει πολλές φορές μαζί τους».