Στέλιος Ρόκκος για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν πέρασα καλά, αργήσαμε πολύ να...» - Τι αποκάλυψε για την συνεργασία τους

«Αν δεν γνωρίζονται δύο άνθρωποι μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Ρόκκος την Δευτέρας 4/3, στην εκπομπή Το Πρωινό. Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και για τον θάνατο του αδερφού του, Νίκου.

Μεταξύ άλλων είχε αναφέρε: «Η θάλασσα τελείωσε για μένα! Έχω βάλει σε αγγελία το σκάφος και έχω δώσει όλο τον εξοπλισμό. Έχει τελειώσει κι εγώ μαζί της. Πήγα την τελευταία φορά και δοκίμασα να πάω, δεν πέρασα καθόλου καλά. Πολλά πράγματα τα μοιραζόμουν με αυτόν τον άνθρωπο πολύ. Κάνω πολύ άσχημες σκέψεις...» (δείτε εδώ την συνέχεια).

Η αποκάλυψη του Νίκου Ρόκκου για τις συνεργασίες του

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ποιες ήταν οι συνεργασίες που απόλαυσε περισσότερο και ποιά ήταν εκείνη που τον δυσκόλεψε.

«Δύο από τις συνεργασίες που έχω κάνει και πέρασα καλύτερα, ήταν αυτή με τον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο. Είναι καταπληκτικά παιδιά και τα δύο, έχουν πολύ χιούμορ και έχουμε γίνει και οικογενειακοί φίλοι. Αρχικά στη συνεργασία μου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου δεν πέρασα καλά, αργήσαμε πολύ να συνεννοηθούμε. Πολλές φορές αν δεν γνωρίζονται δύο άνθρωποι μπορεί να γίνουν παρεξηγήσεις», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Η Μέλια και η Αναστασία έχουν γίνει κολλητές - Διακοπές στη Λήμνο με την κόρη του Σάκη Ρουβά ο Στέλιος Ρόκκος και η Λελέ Γκόφα

«Με την Πάολα έχω δουλέψει επτά φορές, έχουμε τρομερή χημεία. Στο τέλος μένουν οι άνθρωποι. Όταν ακούς ότι κάτι πάει να γίνει ανάμεσα σε δύο τραγουδιστές που δεν σε ενδιαφέρουν, μπορεί να πας γιατί σε εξιτάρει η χημεία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η πρώτη εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου στη σκηνή 2 εβδομάδες μετά τον θάνατο του αδερφού του

Μετά από δύο εβδομάδες από τον θάνατο του αδερφού του ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να επιστρέψει στη μουσική σκηνή, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει την απώλεια αυτή. Στο προφίλ του νυχτερινού κέντρου στο Instagram δημοσιεύθηκαν, μάλιστα, βίντεο από τη στιγμή που τραγουδούσε και λίγο πριν το κλείσιμο, ακούγεται να λέει:

«Αυτό ήταν που χρειαζόμουν… την αγάπη και την αγκαλιά. Αλήθεια σας ευχαριστώ πάρα πολύ».