Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη κατά του Αντώνη Κανάκη: «Δε θα γίνουμε κι εμείς φασίστες, δε θα φιμώνουμε τον κόσμο...»

«Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ο ένας πρέπει να παρεμβαίνει στη σκαλέτα του άλλου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη κατά του Αντώνη Κανάκη: «Δε θα γίνουμε κι εμείς φασίστες, δε θα φιμώνουμε τον κόσμο...»

Το σχόλιό της έκανε η Ελεονώρα Μελέτη για τον Αντώνη Κανάκη, το πρωί της Τρίτης 5/2, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα. Η παρουσιάστρια εξέφρασε την ενόχλησή της σχετικά με την τοποθέτηση του παρουσιαστή κατά των ψυχαγωγικών εκπομπών, με αφορμή τα πλάνα του Κωνσταντίνου Πλεύρη.

Ο παρουσιαστής, στην χθεσινή του εκπομπή, Ράδιο Αρβύλα, είχε ένα έντονο ξέσπασμα για το γεγονός πως καθημερινές εκπομπές προβάλλουν τον δικηγόρο και του κάνουν ερωτήσεις προκειμένου να του αλλάξουν την εικόνα ενώ έχει δηλώσει πως είναι φασίστας (δείτε εδώ).

Το σχόλιο της Ελέονώρας Μελέτη για τον Αντώνη Κανάκη

«Το κουνάμε το δάχτυλο, ποιος κάνει σωστά τη δουλειά, τι ρωτάνε οι δημοσιογράφοι, που πρέπει να πάνε, και μέσα σε όλο αυτό θα έρθει να δέσει ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος σχολιάζει γιατί οι ψυχαγωγικές εκπομπές σχολιάζουν τον κύριο Πλεύρη. Πραγματικά, θα τρελαθούμε στο τέλος κι εμείς οι ίδιοι που κάνουμε αυτή τη δουλειά. Φανταστείτε ο τηλεθεατής σε τι φάση είναι... Αναρωτιέται ο Αντώνης Κανάκης γιατί οι ψυχαγωγικές εκπομπές παίζουν τον Πλεύρη. Το θέμα είναι γιατί και ο Αντώνης Κανάκης παίζει τον κύριο Πλεύρη, που τον παίζουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές»

«Εντάξει, δε θα γίνουμε κι εμείς φασίστες, δε θα φιμώνουμε τον κόσμο που θέλει να πάει σε ένα κάλεσμα. Αυτά ήταν πλάνα αρχείου, δεν ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μας. Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Εγώ παίζω αυτό που βλέπω και θεωρώ ενδιαφέρον. Δε σχολιάσαμε τον κύριο Πλεύρη γιατί δεν υπήρχε λόγος, σχολιάσαμε τις εμφανίσεις του κυρίου Πλεύρη. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί ο ένας πρέπει να παρεμβαίνει στη σκαλέτα του άλλου, δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να σχολιάζει ό,τι θέλει και κρίνεται από τις τοποθετήσεις του.

Σε εμάς, δε μπορεί να το κουνήσει το χέρι γιατί έχουμε αποφασίσει ότι δεν παίζουμε δηλώσεις του κυρίου Πλεύρη. Υπάρχουν όμως άλλες εκπομπές που έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος που έχει αποφασίσει να διάγει το βίο του ως φασίστας δε πρέπει να έχει βήμα ή πλάνα στην τηλεόραση. Ο καθένας κρίνεται γι’ αυτά τα οποία πρεσβεύει».