Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί...» - Η αναπάντεχη αποκάλυψη του θείου του για τον γάμο

«Η απόφαση του γάμου θεωρώ ότι λήφθηκε το 2023»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Όρκους αιώνιας αγάπης ετοιμάζονται να ανταλλάξουν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler Mcbeth, καθώς έχει γίνει γνωστό ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί με πολιτικό γάμο το καλοκαίρι. Το πρωί της Τρίτης 5/3, ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης, μιλώσντας στην εκπομπή Super Κατερίνα προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις για το γεγονός.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες, μέσα από Το Πρωινό, αποκάλύφθηκε που και πότε πρόκειται να γίνει ο πολιτικός γάμος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η τελετή δεν θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες, όπως πολλοί πίστευαν αλλά στο χωριό απ' όπου έχει ρίζες ο Στέφανος Κασσελάκης (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις του θείου του Κασσελάκη για τον γάμο

«Ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ θα γίνει στα Χανιά, τέλος Αυγούστου. Είναι ένα γεγονός, το οποίο περίμενε πάρα πολύ. Δεν μπορεί να γίνει ανοιχτός γάμος, γιατί καταλαβαίνετε ότι έχει πάρα πολλούς γνωστούς από τον επιχειρηματικό χώρο, η ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή της χώρας τον κάνει να είναι πάρα πολύ γνωστός. Η απόφαση του γάμου θεωρώ ότι λήφθηκε το 2023. Ο Στέφανος Κασσελάκης αγαπάει πάρα πολύ τα Χανιά, ο χανιώτικος αέρας τον εμπνέει και τον δυναμώνει» αποκάλυψε ο Γιάννης Κασσελάκης.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης & Tyler McBeth: Αγόρασαν πολυτελές σπίτι στο κέντρο του Κολωνακίου - Το ''φιλέτο'' που ξεπερνάει τo 1.500.000 ευρώ (Φωτογραφίες)

Τι είπε ο Tyler McBeth για το γάμο με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Ελλάδα

Πριν από μερικές ημέρες, ο Tyler McBeth παραχώρησε συνέντευξη στο Star και αποκάλυψε πως βιώνει μια μεταβατική περίοδο αφενός λόγω της ενασχόλησης του Κασσελάκη με την πολιτική και αφετέρου λόγω της μετακόμισής τους από την Αμερική στην Ελλάδα. Μάλιστα μίλησε και για τον πολυαναμενώμενο γάμο τους.

«Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα, ωστόσο υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό για τα δικαιώματα των τρανς. Αλλά σχετικά με την πρόοδο με την έννοια της ισότητας θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία. Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι η απάντηση είναι “ναι”, το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε, εδώ στην Ελλάδα το καλοκαίρι», είπε μεταξύ άλλων ο Tyler Mc Beth.