Κλέλια Ανδριολάτου: «Ήρθε στο θέατρο και πήγε να με φιλήσει στο στόμα, του είπα ότι αυτό δεν...»

Τι αποκάλυψε για το Maestro και για τα... 4 πορτραίτα που της έχουν κάνει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κλέλια Ανδριολάτου: «Ήρθε στο θέατρο και πήγε να με φιλήσει στο στόμα, του είπα ότι αυτό δεν...»

Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε στις κάμερες για τις πιο πρωτότυπες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει συναντήσει, τον ρόλο που διαδραματίζει ο έρωτας στη ζωή της, αλλά και για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Maestro.

«Επειδή μπορεί να έχει κάποιος πρόσβαση στο θέατρο, και ξέρει ότι θα είμαι εκεί, συνήθως μου στέλνουν εκεί κάδρα, γράμματα, το οποίο είναι πολύ τρυφερό και όμορφο. Τις προάλλες είχε έρθει κάποιος στο θέατρο και μου είχε δώσει ένα γράμμα και μου λέει “φιλάκι;” και πάει να με φιλήσει στο στόμα. Και του είπα “Όχι, δεν γίνεται αυτό”. Τα κάδρα που μου στέλνουν είναι πορτραίτα μου. Εννοείται ότι τα κρατάω, τα βάζω όλα στο σπίτι μου, έχω σίγουρα 3-4 κάδρα και το καθένα με το γράμμα του», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Δείτε επίσης: «Έχουμε φτάσει σε πάτο!» - Θύελλα αντιδράσεων με την φωτογραφία της Κλέλια Ανδριολάτου στους Παξούς χωρίς στηθόδεσμο

Η Κλέλια Ανδριολάτου για το Maestro και τον έρωτα

Αμέσως μετά η νεαρή πρωταγωνίστρια συμπλήρωσε: «Ο έρωτας παίζει πολύ ωραίο ρόλο στη ζωή μου. Τον βλέπω και τον αισθάνομαι. Μπορεί και να είμαι ερωτευμένη. Αν βρεις τον σύντροφό μου ρώτα τον αν μπορεί να κατανοήσει τα ωράρια μου και το επάγγελμα που κάνω».

Και σε διαφορετικό σημείο η Κλέλια Ανδριολάτου επιβεβαίωσε ότι το Maestro έρχεται μετά το Πάσχα: «Θα βγει τον Μάιο. Έχουν ολοκληρωθεί τα πρώτα 6 επεισόδια, και τον Απρίλιο θα γυρίσουμε τα επόμενα 4, που θα είναι και τα τελευταία μάλλον. Αυτό ξέρουμε, ελπίζω να μην είναι».

Δείτε το απόσπασμα από το Mega Καλημέρα: