Μάρθα Καραγιάννη: Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα για την αποτέφρωσή της - Πως είναι σήμερα το σπίτι της ηθοποιού

Όλα όσα αποκάλυψε η Ντόρα Δούμα

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Για την καλύτερή της φίλη, Μάρθα Καραγιάννη, μίλησε το πρωί της Τρίτης 5/3, η Ντόρα Δούμα, στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η ίδια "άνοιξε" το σπίτι αλλά και το δωμάτιο της αείμνηστης ηθοποιού, από το οποίο δεν έχει πειράξει τίποτα.

Στην συνέχεια παρουσίασε για πρώτη φορά, μέσα από την εκπομπή του Alpha, το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε η Μάρθα Καραγιάννη μερικά χρόνια πριν φύγει από τη ζωή, για την αποτέφρωσή της.

Αυτό είναι το ιδιόχειρο σημείωμα της Μάρθας Καραγιάννη για την αποτέφρωσή της

«Το έχω πάρει απόφαση ότι η Μάρθα φυσιογνωμικά δεν υπάρχει μέσα στο σπίτι, αλλά υπάρχει, όλο το σπίτι είναι η Μάρθα, Δεν έχω πειράξει τίποτα από το δωμάτιό της. Δεν θέλω να τη βγάλω από το σπίτι της, αν να είναι εδώ. Δεν έχω πειράξει τίποτα. Μου λείπει η παρέα της, ήμασταν φίλες 54 χρόνια. Εγώ παντρεύτηκα, χώρισα και όταν πέθαναν οι γονείς μου και οι δικοί της, μου λέει "μωρή να σου πω κάτι. Δεν μένουμε μαζί;"», εξήγησε την ιστορία τους.

Δείτε επίσης: «Πρώτη φορά που θα μπει ο νέος χρόνος χωρίς εσένα...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Δούμα για την Μάρθα Καραγιάννη

«Είχε κάνει ένα παιδάκι, που πέθανε όταν ήταν 7 μηνών. Έκτοτε δεν έμεινε ξανά έγκυος, έκανε προσπάθειες να πάρει παιδί, όμως στα 40 είπε τέλος, "δεν αντέχω άλλο"».

«Έλεγε ό,τι ήθελε ο καθένας. Με κατηγόρησαν ότι δεν άφηνα κανέναν να δει τη Μάρθα. Όταν η Μάρθα είχε κάνει δύο εγχειρήσεις και τότε είχαμε κορονοϊό και μου είπε ο γιατρός "δεν θέλω να πλησιάζει κανείς", τι θα έκανα; Από καρδιά έφυγε η Μάρθα. Ξύπνησε το πρωί, έφαγε το πρωινό της κι εγώ πήρα τον Σούρα και του λέω "βλέπω ότι δεν έχει κέφι". Μιλούσαν οι δυο τους στο τηλέφωνο κι τελείωσε», δήλωσε.

Για την αποτέφρωση απάντησε: «Ευτυχώς που είχα το χαρτί αγάπη μου. Είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα, έχω και το αντίγραφό του».

Το ξέσπασμα της Δούμα ενάντια στους επικριτές της Μάρθας Καραγιάννη

Η ίδια είχε μίλησε ξανά στην εκπομπή του Alpha, για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί η Μάρθα Καραγιάννη μετά τον θανατό της. «Δεν έκανα τίποτα από δική μου επιλογή, ότι έχω κάνει ήταν από επιθυμία της Μάρθας, χρόνια φίλες, χρόνια μέναμε μαζί, συζητούσαμε τα πάντα. Ήθελε να καεί και να σκορπιστεί στο Κερατσίνι. Εκεί μεγάλωσε και δεν το ξεχνούσε η Μάρθα, την αγαπούσε τη γειτονιά της», ανέφερε η Ντόρα Δούμα.

«Είχε κινητικά προβλήματα μετά τις δύο επεμβάσεις, δεν περίμενε κανείς ότι θα φύγει. Στο τηλέφωνο μου μιλούσε μια χαρά», περιέγραψε.

«Στο σπίτι το δικό μου δεν είχε έρθει κανείς από αυτούς που λένε ότι λένε, ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι τρέλα θέλει. Είχε έρθει κανείς από αυτούς στο σπίτι μου; Τι να κάθομαι να εξηγώ τώρα στους ηλίθιους αυτούς ανθρώπους», είπε η Ντόρα Δούμα .