«Πρώτη φορά που θα μπει ο νέος χρόνος χωρίς εσένα...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Δούμα για την Μάρθα Καραγιάννη 

"Ραγίζουν" καρδιές τα λόγια της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πρώτη φορά που θα μπει ο νέος χρόνος χωρίς εσένα...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Δούμα για την Μάρθα Καραγιάννη 

Ασύλληπτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη, η οποία έφυγε από την ζωή πριν τρεις περίπου μήνες. Η σπουδαία ηθοποιός αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο, στον οποίο όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει ατελείωτες στιγμές γέλιου αλλά και συγκίνησης.

Η Μάρθα Καραγιάνη συγκεκριμένα άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και η κηδεία της έγινε στις 22 Σεπτεμβρίου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών (δείτε εδώ μερικά σπαρακτικά στιγμιότυπα) ενώ λίγο αργότερα αποτεφρώθηκε η σορός της στη Ριτσώνα, μιας και αυτή ήταν η τελευταία της επιθυμία.

Μάλιστα ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο καλός της φίλος, Δημήτρης Σούρας, περιέγραψε ότι την ώρα εκείνη έπαιξαν στο υπόβαθρο το αγαπημένο τραγούδι της αείμνηστης ηθοποιού. «Ήταν ένα απόμερο λιμανάκι, πάρα πολύ μικρό με κάτι βράχια που δυσκολευτήκαμε πολύ να ανέβουμε, αλλά τα καταφέραμε. Και το ρίξαμε στη θάλασσα και ακουγόταν το τραγούδι «Δραπετσώνα» που ήταν το αγαπημένο τραγούδι της Μάρθας», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» (δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο).

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Δούμα για την Μάρθα Καραγιάννη

Ένα από τα άτομα που έχουν πληγωθεί ιδιαιτέρως από την απώλεια της ηθοποιού είναι η καλή της φίλη, Ντόρα Δούμα, την οποία και λάτρευε. Έτσι, λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος η Ντόρα Δούμα προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Ο χρόνος φεύγει αλλά πριν από αυτόν έφυγες εσύ ομορφούλα μου πρώτη φορά που θα μπει ο νέος χρόνος χωρίς εσένα χωρίς να ευχηθούμε η μία στην άλλη και όπως κάθε χρονιά με λίγους αγαπημένους φίλους που θα δίναμε τις ευχές μας… τίποτα από όλα αυτά φέτος …θα υποδεχτώ το νέο χρόνο μόνη στο σπίτι μαζί με τη Ζωζώ και με τη σκέψη μου σε σένα. Σε αγαπώ για πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Δούμα στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρας Δούμα για την Μάρθα Καραγιάννη