Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν με πλήρωσαν, τους πήγα στο δικαστήριο, δικαιώθηκα και δεν πήρα μία!»

Η αποκάλυψη για τη δικαστική διαμάχη που είχε στο παρελθόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν με πλήρωσαν, τους πήγα στο δικαστήριο, δικαιώθηκα και δεν πήρα μία!»

Τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Δευτέρας 4 Μαρτίου. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για μία συγκεκριμένη περίπτωση, στην οποία έμεινε απλήρωτος μετά από δουλειά και διεκδίκησε τα χρήματά του στα δικαστήρια, λέγοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι του κλάδου έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με μία αντίστοιχη συνθήκη.

Όπως τόνισε μάλιστα ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, παρόλο που το δικαστήριο τον δικαίωσε, στο τέλος πάλι δεν πήρε ποτέ τα χρήματά του, προσθέτοντας πως όσοι προβαίνουν σε αντίστοιχες πρακτικές ξέρουν να καλύπτονται με διάφορα τερτίπια ώστε να μην πληρώσουν ποτέ όσα χρωστούν.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Μου "κόπηκαν" τα πόδια, είπα τι είναι αυτό;» - Σοκάρει με την εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας του

Η καταγγελία του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου

«Φυσικά και δεν με έχουν πληρώσει σε δουλειά. Δεν νομίζω πως υπάρχει ηθοποιός που δεν έχει βρεθεί απλήρωτος, που δεν έχει βρεθεί κακοπληρωμένος... Βεβαίως έχει βρεθεί και καλοπληρωμένος και πολύ καλά και όλα εντάξει, αλλά φυσικά έχει συμβεί...», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος μιλώντας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος συμπλήρωσε στη συνέχεια αναφερόμενος στη συγκεκριμένη υπόθεση: «Το αντιμετώπισα, όπως το αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος. Πήγα στα δικαστήρια, δικαιώθηκα και δεν πήρα μία. Είναι κάτι επίσης πολύ συνηθισμένο, γιατί αυτοί που δεν πληρώνουν ξέρουν πολύ καλά να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα».

Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του ηθοποιού, όπως προβλήθηκε από την εκπομπή Happy Day στον Alpha το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου: