Γιώργος Αμούτζας: «Χώρισε ο Δημήτρης Λάλος;» - Σε άβολη θέση ο ηθοποιός για τον τηλεοπτικό του «πατέρα»

Έμεινε άφωνος μόλις το άκουσε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Αμούτζας: «Χώρισε ο Δημήτρης Λάλος;» - Σε άβολη θέση ο ηθοποιός για τον τηλεοπτικό του «πατέρα»

Τον Γιώργο Αμούτζα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την ώρα που έβγαινε από τις πρόβες του J2US. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso του περασμένου Σαββάτου 2 Μαρτίου, που θέλει τον Δημήτρη Λάλο, τον τηλεοπτικό του «πατέρα» στον Σασμό, να χωρίζει από τη σύζυγό του Έλενα Μαυρίδου, μετά από 9 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού, και μάλιστα να ψάχνει για νέο σπίτι σε κοντινή απόσταση με εκείνο που μένει ήδη με την οικογένειά του.

Ωστόσο ο Γιώργος Αμούτζας δεν φαινόταν να γνωρίζει κάτι σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και χαρακτηριστικό είναι πως έμεινε άφωνος μόλις η δημοσιογράφος ολοκλήρωσε την ερώτησή της. Σε εμφανώς άβολη θέση δήλωσε πως δεν ήξερε καν ότι υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Λάλος χωρίζει, ενώ μετέφερε και την δική του εκδοχή για την οικογένεια που γνώρισε όσο καιρό συνεργάστηκαν.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Αμούτζας αποκλειστικά στο youweekly.gr: «Οι δικοί μου ταράχτηκαν με το μακάβριο θέαμα στον Σασμό»

Σε άβολη θέση ο Γιώργος Αμούτζας

«Έχει χωρίσει ο Δημήτρης; Ποια δημοσιεύματα;», είπε αρχικά ο Γιώργος Αμούτζας, χωρίς να σχολιάζει κάτι επάνω στα δημοσιεύματα, λέγοντας στη συνέχεια πώς ήταν η γνωριμία του με την οικογένεια του πρωταγωνιστή του Σασμού: «Εγώ έχω γνωρίσει μία πολύ αγαπημένη οικογένεια, γιατί υπάρχει και η κόρη τους, που τη λατρεύουν και την αγαπούν. Νομίζω ότι και οι δύο είναι άνθρωποι, που δεν μοιράζονται την προσωπική τους ζωή, δεν απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας για τίποτα άλλο παρά μόνο με την τέχνη τους. Η τέχνη και των δύο είναι σπουδαία».