Χαμός στο πλατό του Καλημέρα Ελλάδα: Το "δολοφονικό" βλέμμα της Μαρίας Αναστασοπούλου στον Γιώργο Παπαδάκη

Τι συνέβη μεταξύ τους

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χαμός στο πλατό του Καλημέρα Ελλάδα: Το

Μια μικρή ένταση δημιουργήθηκε, το πρωί της Τρίτης 5/3, ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα. Οι παρουσιαστές είχαν μία ολιγόλεπτη διαφωνία σχετικά με το πρόσωπο για το οποίο ήθελαν να μιλήσουν.

Από την μία πλευρά η παρουσιάστρια, ήθελε να μιλήσει για τον Αλέξη Τσίπρα ενώ από την άλλη ο Γιώργος Παπαδάκης ήθελε να αναφερθεί στον Σταύρο Κοντονή, διακόπτοντας της. Παρά το γεγονός ότι οι δυο τους ξέρουν να χειρίζονται τέτοιες καταστάσεις μπροστά στην κάμερα, η Μαρία Αναστασοπούλου, έριξε ένα βλέμμα στον παρουσιαστή που "σκοτώνει".

Δείτε επίσης: Μαρία Αναστασοπούλου: Τέλος από το Καλημέρα Ελλάδα; Η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη και η μεγάλη απόφαση

Η διαφωνία του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα"

«Σου μιλάω για τον κ. Κοντωνή αυτή τη στιγμή, χθες μιλάγαμε για τον κ. Τσίπρα. Γιατί δεν βγήκε να τα πει τότε. Κι εγώ είμαι υπέρ της άποψης ότι ο πολιτικός αν διαπιστώνει κάτι που μπορεί να δημιουργήσει τεράστια πρόβλημα... έπρεπε να έχει βγει ο κ. Τσίπρας τότε να το πει» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Είχε συμμετοχή και ο ένας και ο άλλος, αυτό προσπαθώ να πω» απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Εγώ μιλούσα αποκλειστικά για τον κ. Κοντωνή» ανέφερε Γιώργος Παπαδάκης

Το βίντεο προβλήθηκε από την εκπομπή Super Κατερίνα, το ίδιο πρωί.

Τα παράπονα του Γιώργου Παπαδάκη στη Μαρία Αναστασοπούλου στο Καλημέρα Ελλάδα

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου έχουν μία πολύ συνεργασία ωστόσο, όσο καλή κι αν είναι η σχέση τους όμως, υπάρχουν στιγμές έντασης ανάμεσά τους στον αέρα. Πριν απο λίγο καιρό δημιουργήθηκε θέμα μεταξύ τους, καθώς η παρουσιάστρια θεώρησε πως εκείνος την διακόπτει και δεν την αφήνει να ολοκληρώσει τις ερωτήσεις της, με τον ίδιο στη συνέχεια να παραπονιέται για τον ίδιο λόγο, καταλήγοντας να την πειράζει και να την διακόπτει επίτηδες.

«Θα με αφήσεις να ολοκληρώσω την ερώτηση;», ρώτησε η Μαρία Αναστασοπούλου κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον καλεσμένο τους, με τον Γιώργο Παπαδάκη να της λέει: «Ναι βρε Μαρία που θίγεσαι αμέσως, κάνε την ερώτηση. Ούτως η άλλως... Ρε τι τραβάω και δεν το μαρτυράω» και σε άλλο σημείο της εκπομπής ο παρουσιαστής έκανε παρατήρηση στην ίδια: «Τώρα θα παραπονεθώ εγώ ότι δεν με αφήσεις να κάνω ερώτηση. Είναι και λίγο εκνευριστικό για τον κόσμο να φαίνεται ότι δεν μπορεί ο ένας να κάνει ερώτηση και ότι ο άλλος του το απαγορεύει».

Και λίγο αργότερα είπε προς τον καλεσμένο τους με σπόντα προς τη συνάδελφό του η οποία μιλούσε εκείνη την ώρα: «Δεν ξέρω την άποψή σας σε αυτό πριν να ρωτήσει η Μαρία, για την ερώτηση που έκανα. Όχι που θα σε άφηνα»