Κωνσταντίνος Πλεύρης για Αντώνη Κανάκη: «Αν έχει τον ανδρισμό, ας με καλέσει στην εκπομπή του»

«Εγώ ο “φασίστας” πιστεύω στον διάλογο και αυτοί...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Πλεύρης για Αντώνη Κανάκη: «Αν έχει τον ανδρισμό, ας με καλέσει στην εκπομπή του»

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό Σου Σου» και τον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά. Ο γνωστός δικηγόρος και συγγραφέας απάντησε στην χθεσινή (4/3) τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, για την προβολή του από τις lifestyle εκπομπές.

«Εάν ο κύριος Κανάκης έχει τον ανδρισμό, αντί να μονολογεί, να με καλέσει να συζητήσουμε πάνω σε ιδεολογικά θέματα. Η δήλωση αυτή ήταν σκοπίμως ατυχής. Δεν με στεναχωρούν αυτά τα σχόλια, διότι ουδέποτε οι βλάκες με στεναχωρούν», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Για να διευκρινίσει ωστόσο: «Ο κύριος Κανάκης δεν είναι βλάκας. Ο καθένας βγάζει το ποιόν του που έχει μέσα του. Εάν είναι έντιμος, όπως πιστεύω ότι είναι, ας με καλέσει στην εκπομπή του και να μη μονολογεί. Θέλω να μου πει γιατί είμαι φασίστας. Εγώ ο “φασίστας” πιστεύω στον διάλογο και αυτοί οι “δημοκράτες” τον αρνούνται».

Δείτε επίσης: Αντώνης Κανάκης: «Είναι ένας φασίστας δηλωμένος! Γιατί τον κυνηγούν παπαράτσι λες και είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ;» - Ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Τι είπε ο Αντώνης Κανάκης για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη

Μία δήλωση της Τζόρτζιας Σιακαβάρα έμελλε να ανάψει φωτιές. Η performer δήλωσε πως στον σύντροφό της, τον Κωνσταντίνο Πλεύρη δεν αρέσουν οι άφρο περούκες, κάτι που έφερε το σχόλιο της παρέας των Ράδιο Αρβύλα: «Δεν αρέσουν στον Πλεύρη οι άφρο περούκες; Πραγματικά πέφτουμε από τα σύννεφα... Κάτι που έχει σχέση με την Αφρική δεν αρέσει στον Πλεύρη;».

Στη συνέχεια ωστόσο το χιούμορ τελείωσε από τον Αντώνη Κανάκη, που σημείωσε: «Πέρα από την πλάκα όμως τώρα, πώς γίνεται ο Κωνσταντίνος Πλεύρης να γίνεται αντικείμενο των lifestyle εκπομπών; Ο άνθρωπος αυτός είναι υπέρμαχος και θεωρητικός του φασισμού στην Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος που χαιρετάει ναζιστικά. Γιατί ασχολούνται οι lifestyle εκπομπές και τον κάνουν συμπαθητικό με αυτή τη διάσταση; Είναι ένας φασίστας δηλωμένος. Βγάζουμε τους φασίστες στις εκπομπές για να τους συνηθίσει και να νομιμοποιηθούν μέσω των lifestyle ερωτήσεων;».