Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο τσακωμός Κουτσαφτίκη - Τσεκούρα πίσω από τις κάμερες

«Έχει πει και διάφορα ο ένας στον άλλον και μετά...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μην αρχίζεις την μουρμούρα: Ο τσακωμός Κουτσαφτίκη - Τσεκούρα πίσω από τις κάμερες

H Άννα Κουτσαφτίκη που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ALPHA, Μην αρχίζεις την μουρμούρα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή BreakfastStar. H ηθοποιός μίλησε για την πορεία της, ενώ αποκάλυψε πως υπάρχουν συζητήσεις για να πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά.

Μεταξύ άλλων μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον συμπρωταγωνιστή της, Σπύρο Τσεκούρα, με τον οποίο γνωρίζονται πολλά χρόνια. Όπως εξομολογήθηκε πίσω από τις κάμερες έχουν τσακωθεί πολλές φορές ωστόσο πάντα τα βρίσκουν καθώς αγαπιούνται πολύ.

Οι δηλώσεις της Κουτσαφτίκη για την Μουρμούρα του ALPHA

«Οι μνήμες από την παιδική μου ηλικία που με έχουν στοιχειώσει είναι κόσμος στο σπίτι, φίλοι, αστεία, τζάκι αναμμένο και ελληνικές ταινίες», ανέφερε αρχικά για την προσωπική της ζωή.

«Στη Μουρμούρα περνάμε φανταστικά, είμαστε όλοι πολύ δεμένοι, αγαπιόμαστε. Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία. Με τον συμπρωταγωνιστή μου, Σπύρο Τσεκούρα, ήμασταν μαζί και στη δραματική σχολή στο θέατρο τέχνης. Φυσικά και έχουμε τσακωθεί πριν από γύρισμα και έχει πει και διάφορα ο ένας στον άλλον και μετά γελάμε, αλλά δεν κρατάμε μούτρα γιατί αγαπιόμαστε», είπε η Άννα Κουτσαφτίκη για τον συμπρωταγωνιστή της στην σειρά του ALPHA.

«Στο ρόλο μου στη Μουρμούρα βάζω στοιχεία της μητέρας μου και όχι δικά μου. Το μυστικό της επιτυχίας της Μουρμούρας είναι τα καλά συστατικά. Είμαστε σε συζητήσεις για την επόμενη σεζόν. Ο κόσμος μας ευχαριστεί για τη Μουρμούρα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και νιώθω ότι επιτελώ έναν κοινωνικό σκοπό» αποκάλυψε για την σειρά Μην αρχίζεις την μουρμούρα που φέτος προβάλλεται για 11η χρονιά.

Δείτε επίσης: Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Απαντάει για πρώτη φορά για το τέλος της «Μουρμούρας»