Γιάννης Πουλόπουλος: «Είχαν μπει με καλάσνικοφ κι εγώ νόμιζα ότι είχε κυνήγι θησαυρού» - Η ξεκαρδιστική ιστορία με τον σύντροφό του

Έπεσαν κάτω απ' τα γέλια οι συνεργάτες του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιάννης Πουλόπουλος: «Είχαν μπει με καλάσνικοφ κι εγώ νόμιζα ότι είχε κυνήγι θησαυρού» - Η ξεκαρδιστική ιστορία με τον σύντροφό του

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στον Γιάννη Πουλόπουλο ενώ κυνηγούσε προσφορές στο σούπερ μάρκετ, όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Στο πάνελ συζητούσαν χαριτολογώντας πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήθελε να βάλει μαλλιά... τζάμπα, καθώς είχε κάνει like σε διαγωνισμό για extensions της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε πως είναι... φίλος του, αφού κι εκείνος κυνηγάει διαρκώς προσφορές και δωρεάν προϊόντα, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζει με χιούμορ μάλιστα πως είναι πρώτος στην «τζαμπαρόλα». Μια φορά ωστόσο, ήταν πιο σοβαρά τα πράγματα καθώς ενώ βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ το προσωπικό τους παρότρυνε να κατευθυνθούν στο βάθος, ο δημοσιογράφος της Super Κατερίνα νόμιζε ότι παίζουν κυνήγι θησαυρού, αλλά είχαν μπει ληστές με καλάσνικοφ.

Δείτε επίσης: "Σφάχτηκαν" στον αέρα του Super Κατερίνα Μικρούτσικος & Πουλόπουλος: «Μη μου φωνάζεις!», «Άσε μας ρε Γιάννη! Ουρλιάζεις κλαίγοντας»

Η απίστευτη ιστορία του Γιάννη Πουλόπουλου

«Είμαι απ' αυτούς που πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ, παίρνω μέρος στον Τροχό της Τυχής για να κερδίσω δωροεπιταγές. Δεν κερδίζω ποτέ, στενοχωριέμαι, τα σπάω, φεύγω, αυτά...», παραδέχτηκε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Για να συμπληρώσει: «Έχω πάει σε σούπερ μάρκετ στην Κάτω Κηφισιά, όπου εγώ ψάχνω κάτι προϊόντα για να κερδίσω ένα καρότσι σούπερ μάρκετ και ακούω “τρέξτε όλοι στο βάθος” και λέω στον σύντροφό μου, “τρέξε έχει κυνήγι θησαυρού, προφανώς κάτι θα κερδίσουμε” και τρέχω κι έχει γίνει ληστεία, είχαν μπει με καλάσνικοφ».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος κατέληξε στην ξεκαρδιστική ιστορία του λέγοντας: «Μπήκαμε μέσα στο ψυγείο. Κι αφού μπήκα στο ψυγείο, πήρα και τηλέφωνο και είπα να στείλουν κάμερα γιατί γίνεται ληστεία».