Δανάη Μιχαλάκη: Η πρώτη εμφάνιση μετά την εγκυμοσύνη - Έχασε όλα τα κιλά

Κούκλα και άκρως ανανεωμένη

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Η εγκυμονούσα Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της σε δημόσια εμφάνισή τους λίγους μήνες πριν/NDP
Η εγκυμονούσα Δανάη Μιχαλάκη με τον σύζυγό της σε δημόσια εμφάνισή τους λίγους μήνες πριν/NDP

“Η μητρότητα ομορφαίνει” δεν λένε οι πιο παλιοί; Φαίνεται ότι τελικά έχουν απόλυτο δίκιο, γιατί 4 μήνες μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Δανάη Μιχαλάκη που εμφανίστηκε σε κοσμικό event γνωστής εταιρείας ρούχων, την Δευτέρα 4/3 έδειχνε πιο γοητευτική από ποτέ. Η ηθοποιός που έχει αποκτήσει ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που είναι ολόιδιο ο άντρας της Γιώργος Παπαγεωργίου, είναι αφοσιωμένη το τελευταίο διάστημα αποκλειστικά στο μωρό της και έχει βάλει μέχρι στιγμής τα επαγγελματικά της στην άκρη.

Έτσι μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς “Η Παραλία” στην ΕΡΤ, που την είδαμε πρόσφατα στον ρόλο της Υπατίας, η ηθοποιός παρά τις προτάσεις που της έγιναν και για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, αλλά και για άλλα σήριαλ, αποφάσισε να απέχει καλλιτεχνικά από οτιδήποτε. «Θέλει να βρίσκεται δίπλα στην κόρη της και να είναι πάνω από το κεφάλι της η ίδια, παρά την πολύτιμη βοήθεια που έχει από την μητέρα της όπως και από την πεθερά της Φιλαρέτη Κομνηνού» λέει ο στενός φιλικός της κύκλος που την απολαμβάνει στο νέο της ρόλο.

Δείτε επίσης: Δανάη Μιχαλάκη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την 1 μηνός κόρη της

Η Δανάη άλλωστε από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί και να κάνει την δική της οικογένεια, ενώ όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της είπε: «Από μικρή ονειρευόμουν την μητρότητα, να γίνω μαμά. Δεν με απασχολεί καθόλου το θέμα καριέρας. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη και δεν θέλω να σκέφτομαι το μετά»

Δανάη Μιχαλάκη: Έχασε τα 8 κιλά της εγκυμοσύνης

Στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση σε κοσμικό event, η ηθοποιός έδειχνε περισσότερο κομψή από ποτέ, έχοντας χάσει τα 8 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Από τις ελάχιστες φορές που την βλέπουμε σε κάποια εκδήλωση, η Δανάη Μιχαλάκη έδωσε το παρόν για λίγο και μετά έφυγε τρέχοντας για να βρεθεί δίπλα στην κόρη της που λατρεύει και που σπάνια την αποχωρίζεται.

Η Δανάη Μιχαλάκη με την Τόνια Σωτηροπούλου

Με τρυφερά λόγια αγάπης η Δανάη Μιχαλάκη υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί μαζί με τον άντρα της Γιώργο Παπαγεωργίου και από την πρώτη μέρα που την κράτησε στην αγκαλιά της μίλησε για τα συναισθήματά της και για τις σημαντικές στιγμές της ζωής της τώρα πια λέγοντας:

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δική μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί. Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου, είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οι δυο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς»