Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Το σχόλιο που έκανε για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα ήταν άδικο»

Τι απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Breakfast@Star που τη συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας 4/3 σε βραδινή έξοδο. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Happy Day απάντησε στις πληροφορίες που τη θέλουν να αναλαμβάνει βραδινή εκπομπή σύντομα μέσα από τη συχνότητα του Alpha, ενώ αναφέρθηκε και στο «μέτωπο» που έχει ανοίξει πρόσφατα ανάμεσα στον συνεργάτη της, Δημήτρη Παπανώτα και την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Ισχύει ότι είμαστε σε μία πολύ καλή φάση επικοινωνίας με τον σταθμό, δεδομένου ότι φέτος το Happy Day κλείνει δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας, οπότε είμαστε σε μία κουβέντα για το τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε, χωρίς όμως αυτό να έχει πάρει συγκεκριμένο χαρακτήρα και να έχουμε εξετάσει κάποιο concept», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Δείτε επίσης: Νέα «πυρά» από τον Δημήτρη Παπανώτα για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά: «Αν κρίνω από τα νούμερα τηλεθέασης, δεν έχουν τεράστια απήχηση...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν πήρε το μέρος του συνεργάτη της

Αμέσως μετά σχολίασε τις κόντρες του Δημήτρη Παπανώτα με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά. «Είπα στον Δημήτρη Παπανώτα, “Φταις που μιλάς. Δεξιά και αριστερά βλέπεις ένα μικρόφωνο, βλέπεις ότι κάτι σου απαντάνε". Του είπα με αγάπη ότι πρέπει κι αυτός λίγο να ηρεμήσει. Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να τον βάλω σε καλούπι. Είναι πολύ περισσότερα χρόνια από μένα στο χώρο. Σαν φίλη και συνεργάτιδά μου, του λέω τη γνώμη μου. Θεωρώ ότι δεν είναι καιρός για περισσότερες κόντρες, αλλά για συμφιλίωση», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και κατέληξε απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Το σχόλιο για την ηλικία της Μπέττυς Μαγγίρα, ήταν άδικο και το έχω εκφράσει και στον ίδιο».