Άννα Μενενάκου: «Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις...» - Το παράπονό της για την σχέση της με τον Σωτήρη Τσαφούλια

«Κυριαρχεί μόνο ένας τίτλος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Άννα Μενενάκου: «Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις...» - Το παράπονό της για την σχέση της με τον Σωτήρη Τσαφούλια

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 5/3, η Άννα Μενενάκου. Η ηθοποιός και σύντροφος του Σωτήρη Τσαφούλια, μεταξύ άλλον, εξέφρασε το παράπονό της τον χαρακτηρισμό "το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια", ωστόσο μίλησε με εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια.

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί, ωστόσο προτιμά να κρατά την σχέση του μακρία από τα φώτα της δημοσιότητα. Ωστόσο αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. (δείτε εδώ το εντυπωσιακό σπίτι τους).

Τι είπε η Άννα Μενενάκου για τον Σωτήρη Τσαφούλια

«Συμβαίνει το εξής, βγαίνει πάντα ένας τίτλος. Οι τίτλοι, για μένα, όπως με βλέπεις, είναι πολύ δύσκολοι. Μπορεί να έχω πει άλλα πράγματα, μπορεί να έχω κάνει άλλα πράγματα και κυριαρχεί μόνο ένας τίτλος. Εγώ έχω μιλήσει για τον Σωτήρη, εξελίσσομαι μαζί του, είναι ο άνθρωπός μου, τον αγαπώ, είμαστε οικογένεια πια, έχουμε ένα σπίτι, όπως όλοι οι άνθρωποι» ανέφερε αρχικά.

«Δεν είσαι με έναν άνθρωπο έτσι, κάτι σε δένει. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι μου και φυσικά θα μιλήσω για τον Σωτήρη και τη ζωή μας, όσο μπορώ και όσο θέλω να πω. Αλλά κάποια στιγμή γίνεται πολύ όλο αυτό, είναι λίγο περίεργο να βλέπεις “το κορίτσι του Σωτήρη Τσαφούλια”. Είναι σαν να μην έχεις πια προσωπικότητα, είσαι απλά το κορίτσι» πρόσθσε.

Τι δήλωνε ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τη σύντροφό του

O Σωτήρης Τσαφούλιας έχει δηλώσει για τη σχέση τους: «Θέλει δουλειά και από τα δύο μέρη, στην παρούσα φάση που έχω απόλυτη συνεννόηση και επαφή οφείλεται σε μεγαλύτερο βαθμό στην Άννα, ένα σπάνιο πλάσμα, κι εκείνη αναλυτική και δοτική που μου φωτίζει με ωραίο τρόπο τις άσχημες πτυχές του εαυτού μου. Κι ας μην τα καταφέρνω πάντα. Είναι μια μαγική διαδικασία, σου λέει με μαγικό τρόπο τα στραβά σου χωρίς να νιώθω πως πρέπει να αμυνθώ».

Δείτε επίσης: Σωτήρης Τσαφούλιας – Συγκλονίζει η ιστορία από τα τελευταία γυρίσματα της Μαίρης Χρονοπούλου: «Δεν έβλεπε σχεδόν καθόλου, εάν δεν πήγαινες πολύ κοντά»

Σωτήρης Τσαφούλιας Άννα Μενενάκου
Και συμπλήρωσε στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε ποιος... αγαπάει περισσότερο: «Δεν θέλω να βάζω ποσότητα στην αγάπη, λίγο ή πολύ, η αγάπη είναι αξία και όταν της βάζεις ποσότητα μετατρέπεται σε αρχή. Και εκεί τα πράγματα χάνονται, είμαι απλά πολύ τυχερός. Στην προσωπική μου ζωή είμαι βαρετός, σκέφτομαι διαρκώς, ακούω αλλά στον προσωπικό μου κύκλο δεν είμαι πολύ ομιλητικός ή ευχάριστος».