Ντάνη Γιαννακοπούλου: Δείτε τη να ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο για την κόρη της

Έπιασαν... δουλειά και ο σύζυγος με τον γάτο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την ωραιότερη αναμονή στη ζωή κάθε γυναίκας περνάει αυτήν την περίοδο η Ντάνη Γιαννακοπούλου. Η πρωταγωνίστρια του «Έρωτα Φυγά», που συζητήθηκε έντονα για την περιπέτεια που πέρασε επαγγελματικά μέχρι να βρει τηλεοπτική στέγη από το Open στον ΑΝΤ1, πλέον έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, περιμένοντας το πρώτο της παιδί, με τον σύζυγό της Ορέστη.

Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι και μπορεί να μην έχει την ευκολότερη εγκυμοσύνη, αλλά αυτό δεν μειώνει στο ελάχιστο την ευτυχία που βιώνει. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ντάνη Γιαννακοπούλου μοιράζεται στιγμιότυπα από τη γλυκιά καθημερινότητά της, ενώ αποκάλυψε πως ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο της μικρής.

Δείτε τα στιγμιότυπα με τον σύζυγό της επί τω έργω:

Παιδικό δωμάτιο Ντάνη Γιαννακοπούλου
Παιδικό δωμάτιο Ντάνη Γιαννακοπούλου

Δείτε επίσης: Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Ήμουν πιο φοβισμένη...» - Οι αλλαγές στο σώμα της και οι επιπλοκές τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

Τι δήλωνε πρόσφατα η Ντάνη Γιαννακοπούλου για την εγκυμοσύνη της

Ως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πρόσφατα, η Ντάνη Γιαννακοπούλου είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της και είχε αποκαλύψει τις πρώτες δυσκολίες: «Δεν κοιμάμαι καθόλου, κοιμάμαι ένα διωράκι, ταλαιπωρούμαι έχω πονάκια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Και στο ξεκίνημα είχα πολύ άγχος γιατί είχα κάποιες επιπλοκές», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε και για τον τρόπο που την υποδέχτηκε, καθώς και αν ήταν στο μυαλό της: «Δεν ήταν αναμενόμενη η εγκυμοσύνη. Επειδή είχα τη σειρά και ήμουν αφοσιωμένη, να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα δεν ήταν αναμενόμενο. Σίγουρα μου είχαν χτυπήσει καμπανάκια, "να μην χάσουμε το τρένο". Το συζητούσαμε με τον άνδρα μου. Είχαμε πει να ξεκινήσουμε τις προσπάθειες κάποια στιγμή, έτυχε πιο γρήγορα».

«Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι μεγαλώνω ένα πλασματάκι μέσα που και οφείλω και θέλω και είναι προτεραιότητά μου να το προστατέψω. Είναι κοριτσάκι. Το ήθελα. Ο άνδρας μου δεν είχε πρόβλημα. Τα πάντα τα κάνω μαζί με τον άνδρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη», κατέληξε η Ντάνη Γιαννακοπούλου.