Famagusta: Είναι επίσημο! - Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα τα δεύτερου κύκλου

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Famagusta: Είναι επίσημο! - Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα τα δεύτερου κύκλου

Mία απρόσμενη αλλά και ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O σκηνοθέτης και σεναριογράφος της επιτυχημένης σειρά του Μega, Famagusta, αποκάλυψε ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, το μεσημέρι της Πέμπτης 8/2, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και προχώρησε σε ορισμένες απίστευτες αποκαλύψεις σχετικά με την καθηλωτική συνέχεια της σειράς (δείτε εδώ).

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου για τον δεύτερο κύκλο του Famagusta

Ο Ανδρέας Γεωργίου, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage, στο προφιλ του στα social media ανακοινώνοντας έτσι τα ευχάριστα και επίσημα.

Δείτε επίσης: Famagusta: Αυτό θα είναι το τραγικό φινάλε της σειράς - «Ο Θοδωρής σκότωσε την Ελένη»

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η απάντηση του για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται η σειρά

Πριν απο λίγο καιρό ο σκηνοθέτης παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου απαντώντας στα αρνητικά σχόλια, που δέχεται η σειρά μετά την προβολή δύο επεισοδίων.

Με συγκινείς… Και πώς να σε γειώσω τώρα με τις αντιδράσεις γι’ αυτή τη σειρά…

Τις γνωρίζω τις αντιδράσεις. Και από ένα μικρό αριθμό Βαρωσιωτών, οι οποίοι θεωρούν πως «εκμεταλλευόμαστε το όνομα της πόλης για να κερδοφορήσουμε.», θα τους παρακαλούσα, όλους, να δουν την σειρά. Και αφού την δουν, τότε να βγάλουν τα συμπεράσματά τους, γιατί τότε θα καταλάβουν τι είναι πραγματικά αυτή η σειρά. Ξέρω πως πάντα υπάρχουν οι αντιδράσεις, σε οποιαδήποτε δουλειά -πόσω δε μάλλον σε μία τέτοιους είδους δουλειά-, και όλα είναι κατανοητά. Πάντως, μπορώ να διαβεβαιώσω τον καθένα πως δεν «χρησιμοποιούμε», κατ’ ουδένα λόγο, την Αμμόχωστο, και το όνομά της. Αλίμονο!

Νιώθεις αυτή τη σειρά ως «χρωστούμενό» σου στη χώρα σου;

Η «Famagusta» είναι η πατρίδα μου, είναι η οικογένειά μου, είναι ο τόπος μου, είναι η ψυχή μου – είμαι ολόκληρος εγώ σε αυτή τη σειρά. Ξέρεις, με ενοχλεί να πηγαίνω στο εξωτερικό -γιατί ταξιδεύω πολύ συχνά στο εξωτερικό για τη δουλειά μας - και ακόμα να λέω «Κύπρος» και να με ρωτούν «τι είναι αυτό;», οπότε αναγκάζομαι να λέω «Ελλάδα».

Χάρηκα που μέσω του «Μπρούσκο» π.χ., που προβλήθηκε με επιτυχία, σε πολλές χώρες του εξωτερικού, πολλοί άνθρωποι που δεν ήξεραν την ύπαρξη της Κύπρου, την έμαθαν. Ζούμε σε μια ημικατεχόμενη γη εδώ και 50 χρόνια, απέναντι μας υπάρχει μία πόλη μέσα στο συρματόπλεγμα, η Αμμόχωστος, και αυτό δεν το ξέρει ο περισσότερος κόσμος που ζει στο εξωτερικό. Δεν πρέπει, επιτέλους, να το μάθει;

Fagamusta - Ανδρέας Γεωεργίου