Famagusta spoiler: «Ήξερε από τα 5 χρόνια του μωρού ότι η μητέρα του ζει και το ψάχνει...» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Γεωργίου για την σειρά

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ιστορία γυναίκας που βιάστηκε...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Famagusta spoiler: «Ήξερε από τα 5 χρόνια του μωρού ότι η μητέρα του ζει και το ψάχνει...» - Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Γεωργίου για την σειρά

Για την συγκλονιστική συνέχεια της σειράς Famagusta, την οποία και υπογράφει, μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου, το μεσημέρι της Πέμπτης 8/2, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου βρέθηκε καλεσμένος. Μάλιστα, ο γνωστός σεναριογράφος, προχώρησε και σε μία απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τα πλάνα που βλέπουμε στην σειρά από την Αμμόχωστο (δείτε εδώ τι είπε).

Τα spoiler του Ανδρέα Γεωργίου για την σειρά "Famagusta"

«Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ιστορία γυναίκας που βιάστηκε, έμεινε έγκυος, κράτησε το παιδί του βιαστή της, έφυγε από την Κύπρο λόγω στιγματισμού και μεγάλωσε το παιδί στη Γερμανία... Κουβαλάει ένα παιδί που είναι το παιδί της. Βρήκε τη δύναμη, μετακόμισε στο εξωτερικό και αυτό το παιδί δεν έχει έρθει ακόμα στην Κύπρο. Αυτό θα το δούμε στο επεισόδιο 6» αποκάλυψε.

«Θα δώσει τη συνέντευξη η Χριστίνα στον Μάικλ. Ο γιος του Παύλου έχει πάθει εμμονή με το σημάδι του Λούλη, και δεν τον ακούει κανείς. Θα θέλει να πηγαίνει συνέχεια σε αυτή την παραλία για να δει τον κύριο. Δεν ασχοληθήκαμε πολύ με αυτό, θα το δούμε στη συνέχεια. Ξεκινάει να ξετυλίγεται ένα κουβάρι. Η Σοφία δεν συμφωνεί ότι η γυναίκα που η αδελφή της είδε στη φωτογραφία είναι η γυναίκα που της πήρε το παιδί αλλά ήξερε από τα 5 χρόνια του μωρού ότι η μητέρα του ζει και το ψάχνει. Ο Μάικλ δεν το ξέρει ότι είναι υιοθετημένος» ανέφερε στην συνέχεια για για τη Σοφία (Αιμιλία Υψηλάντη).

Για τον δικό του ρόλο, τον Παύλο αποκάλυψε: «Ζει την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, οπότε μπαίνουν στην άκρη οι εγωισμοί. Πρέπει να προετοιμάσεις ένα παιδί για μια τέτοια κατάσταση. Είμαστε πιο δυνατοί από όσο νομίζουμε και την ώρα της κρίσης ενεργοποιείται αυτός ο μηχανισμός. Υπάρχουν τρόποι να στηρίξουμε τα παιδιά και να μάθουν την αλήθεια ακόμα και μέσα από ένα παραμύθι».

Όλη η αλήθεια για την αρρώστια του Παύλου!

Δύσκολες στιγμές θα περάσει ο Παύλος (Αντρέας Γεωργίου) στην δημοφιλή σειρά του MEGA “Famagusta”. Σύμφωνα με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου ο ρόλος που υποδύεται ο Αντρέας Γεωργίου, του αρχαιολόγου Παύλου Σέκερη τον φέρνει αντιμέτωπο με πολύ πόνο, και τον θέλει όχι μόνο να πρέπει να διαχειριστεί τον γάμο του που έχει διαλυθεί και τον πόνο της οικογενείας του Αντρέα και Χριστίνας Σέκερη (Γιάννης Μπέζος και Κοραλία Καράντη) σχετικά με το παιδί τους που έχει χαθεί, αλλά να βλέπει και την ζωή του να ανατρέπεται όταν πρέπει να δώσει και μια ιδιαίτερη μάχη με την υγεία του.

Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr στο επεισόδιο που θα δούμε την Κυριακή 11/2, ο Παύλος πηγαίνει να τον εξετάσει ένας κορυφαίος καθηγητής στο Λονδίνο για να διαγνώσει το θέμα της υγείας του και σε αυτό το ταξίδι τον συνοδεύει ο πατέρας του...

Στην δύσκολη αυτή περιπέτεια με την υγεία του ο Παύλος θα έχει δίπλα τους γονείς του. Εκείνοι, ενώ υποψιάζονται αρχικά ότι το παιδί τους πάσχει από καρκίνο, θα βρίσκονται δίπλα του από την πρώτη στιγμή για να τον στηρίξουν και να τον κάνουν να νιώσει ασφάλεια, όμως θα σοκαριστούν μόλις πληροφορηθούν ότι τελικά η διάγνωση δείχνει ότι πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια, την λευκοδυστροφία.