Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν έχω καμία επίσημη γνώση για το αν θα τελεστεί πολιτικός γάμος...» - Η αποκάλυψη του δημάρχου Πλατανιά που ανατρέπει τα δεδομένα

«ΔΕν έχω καμία αντίρρηση να τελέσω το γεγονός....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Για τον πολυαναμενώμενο γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον σύντροφό του Tyler Mcbeth, μίλησε το πρωί της Τρίτης 5/3, ο Δήμαρχος Δήμου Πλατανιά, Ιωάννης Μαλανδράκης στην εκπομπή Πρωινό Σουσού.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ της Του Πρωινού, ο πολιτικός γάμος, του ζευγαριού, θα γίνει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο χωριό απ' όπου έχει έχει τις ρίζες του ο έλληνας πολιτικός, στον Σκινέ. Πρόκειται ενα χωριό έξω από τα Χανιά (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Πλατανιά για τον γάμο Κασσελάκη - Tyler

«Δεν έχω καμία επίσημη γνώση για το αν θα τελεστεί πολιτικός γάμος του κ. Κασσελάκη, είναι κάτι το οποίο πληροφορούμαι από τα ΜΜΕ, ούτε οι υπηρεσίες έχουν κάποιο αίτημα για να παρέχουν πληροφορίες, ούτε υπάρχει η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος αυτή τη στιγμή, ούτε ο ίδιος έχω ενημέρωση ή επικοινωνία με τον οποιονδήποτε γι' αυτό το θέμα»

«Τους πολιτικούς γάμους ανέκαθεν έκαναν οι κατά τόπους αντιδήμαρχοι στον Δήμο Πλατανιά και ο δήμαρχος. Αν το ζευγάρι επιθυμεί να είμαι εγώ αυτός που θα τελέσει το γεγονός, δεν έχω καμία αντίρρηση να το τελέσω. Είναι ένας νόμος του ελληνικού κράτους, τον σεβόμαστε και μάλιστα πέρασε και με μεγάλη πλειοψηφία» πρόσθεσε.

«Η οικογένεια Κασσελάκη είναι πολύ γνωστή εδώ, είναι κάτοικοι ως επί το πλείστον στις Σκινές, εξ όσων γνωρίζω, κατάγεται από το συγκεκριμένο χωριό» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του

Την περασμένη Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή για τον γάμο του με τον σύντροφό του. «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον Tyler McBeth. Ο γάμος μας θα γίνει εκτός Αθηνών. Τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε καμία σειρά στο Netflix ή κάτι στην τηλεόραση. Μας αρέσει να πίνουμε καλή τεκίλα από ποτό και επίσης μας αρέσει πολύ η φύση. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω ένα μικρό off και θα πάμε στην Ορεινή Αρκαδία. Στον Tyler αρέσει πολύ η Ελλάδα. Όταν αποφασίσαμε να κατέβω ως Πρόεδρος τον ρώτησα, αλλά για μια τέτοια απόφαση πρέπει να είσαι συνεννοημένος», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.