Κατερίνα Λιόλιου - Η αποκάλυψη για τον τραυματισμό της στα μπουζούκια: «Πονούσα πολύ εκείνη την ώρα»

«Ένιωσα αντί για φόβο ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι να τρέχει το αίμα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Λιόλιου - Η αποκάλυψη για τον τραυματισμό της στα μπουζούκια: «Πονούσα πολύ εκείνη την ώρα»

Η Κατερίνα Λιόλιου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τρίτης 5/3. H τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στη μουσική βιομηχανία, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή, έχοντας μια πολύ όμορφη συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο ατύχημα που είχε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Συγκεκριμένα, πριν από μερικές ημέρες και ενώ τραγουδούσε πάνω στην πίστα, την χτύπησε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την σκίσει.

Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει και βίντεο από την ώρα που το τσιγάρο την χτυπάει στο κεφάλι και σοκαρισμένη, ζητά από τον άνθρωπο που το πέταξε να αποχωρήσει από το μαγαζί.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λιόλιου για το ατύχημα της

Η Κατερίνα Λιόλιου δήλωσε πως ντράπηκε παρά νευρίασε, που μπροστά σε όλο τον κόσμο είχε να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση ενώ το μάτι της έτρεχε αίμα.

«Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τσιγάρο, κόκκινο. Αυτό δεν ήταν ελαφρύ. Δεν νιώθω ότι έγινε επίτηδες, δεν μπορώ να το πιστέψω. Νύχτα είναι. Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου γιατί μου ήρθε ένα αντικείμενο μου έσκισε ένα εκατοστό το μάτι μου και ο κόσμος είχε τρομοκρατηθεί. Πονούσα πολύ εκείνη την ώρα. Ένιωσα αντί για φόβο ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος έτσι να τρέχει το αίμα.

Ο άλλος ήρθε να πληρώσει για να πιεί το ποτό του και να έρθει να με δει κι εγώ τον ξενέρωσα. Ένιωσα αντί για θυμό, ντροπή. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεν σηκώθηκε να μου πει "συγγνώμη ρε Κατερίνα, μου έφυγε". Ενώ καταλάβαμε πιο τραπέζι το έκανε, δεν σηκώθηκα. Και εγώ δεν ήθελα να κοιτάξω κατάματα. Εφόσον δεν θέλεις να πεις συγγνώμη, φύγε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λιόλιου στο πλατό του The 2night show.