Κατερίνα Λιόλιου: Θαμώνας πέταξε στο πρόσωπό της αιχμηρό αντικείμενο - «Όποιος το πέταξε να...»

«Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Λιόλιου πραγματοποιεί εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Λίγα 24ωρα πριν, λοιπόν, την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή μαζί με τα πανέρια από λουλούδια δέχθηκε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο στο πρόσωπό της, το οποίο πέταξε θαμώνας.

Αυτό βιντεοσκοπήθηκε και στο βίντεο αυτό φαίνεται και η αντίδραση της τραγουδίστριας. Δεν κατάφερε ποτέ να δει ποιος το έκανε, ωστόσο ζήτησε, μιλώντας στο μικρόφωνο, να σηκωθεί μόνος του εκείνος που πέταξε το αντικείμενο και να αποχωρήσει από το μαγαζί.

Η αντίδραση της Κατερίνας Λιόλιου όταν χτυπήθηκε στο πρόσωπο από θαμώνα στην πίστα

«Ποιος το πέταξε αυτό στο πρόσωπό μου; Τασάκι ήταν; Παγάκι; Ποτήρι; Όποιος το πέταξε παρακαλώ να περάσει στην έξοδο, οι υπόλοιποι θέλουμε να περάσουμε μια πολύ όμορφη βραδιά», είπε χαρακτηριστικά σκουπίζοντας το πρόσωπό της και έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε επίσης: «Η τριχούλα στην μασχάλη τι φάση;» - Θύελλα αντιδράσεων στο instagram με τις φωτογραφίες της Κατερίνας Λιόλιου με μαγιό

Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Ήταν Απρίλιος του 2022 όταν ανακοινώθηκε ο χωρισμός της με τον πρώην σύντροφό της (δείτε τον εδώ) και έκτοτε δεν ακούστηκε ξανά κάτι για κάποιο νέο πρόσωπο στο πλευρό της. Σύμφωνα, όμως, με το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου για την εφημερίδα Real Life, υπάρχει κάποιος που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί του την πρώτη τους επέτειο.

Δείτε επίσης: Χωμένη μέσα στην αγκαλιά του - Η απίστευτη ομοιότητα της Κατερίνας Λιόλιου με τον πατέρα της

Ο λόγος για τον Χάρη Παπατζανή, ο οποίος είναι στέλεχος γνωστής δισκογραφικής εταιρείας και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται δίπλα της και ως head manager of bookings and productions στην Panik Live, έχοντας την ευθύνη για όλα τα live της εταιρείας.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο περνούν πολύ χρόνο μαζί. Εκείνος παρά τα ταξίδια που μπορεί να χρειάζεται να κάνει λόγω της δουλειάς του, τις περισσότερες ημέρες τις περνά στην Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και εμφανίζεται η καλή του και έτσι κάνουν τις βόλτες τους στην πόλη, γευματίζοντας στα αγαπημένα τους εστιατόρια, όπως τους αρέσει να κάνουν.

Κατερίνα Λιόλιου σύντροφος