Χρήστος Κούτρας για Γιάννη Ντσούνο: «Πήγαμε να πιαστούμε στα χέρια για ένα πολύ προσωπικό θέμα»

«Δεν είναι χέρια ανθρώπου αυτά, είναι σαν τανάλιες...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χρήστος Κούτρας για Γιάννη Ντσούνο: «Πήγαμε να πιαστούμε στα χέρια για ένα πολύ προσωπικό θέμα»

Ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος, ευρέως γνωστοί ως οι «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ βρέθηκαν στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης 5/3. Πέρα από συνεργάτες, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει στενοί φίλοι και κουμπάροι, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο ότι δεν είχαν και έντονες στιγμές μεταξύ τους.

Όπως αποκάλυψε ο Χρήστος Κούτρας, είχαν πάει να πιαστούν στα χέρια μάλιστα, αλλά δεν αποκάλυψε τον λόγο καθώς ήταν προσωπικός. Σημείωσε μάλιστα ότι για επαγγελματικό θέμα δεν έχουν τσακωθεί ποτέ.

«Πήγαμε να πιαστούμε στα χέρια. Ήταν για ένα πολύ προσωπικό θέμα, όχι επαγγελματικό. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ για τα επαγγελματικά. Ήταν μεσημέρι στο βεστιάριο και ήταν κάτι που έπρεπε να ειπωθεί και δεν ειπώθηκε για προσωπικό θέμα. Κρατηθήκαμε στα χέρια και τελείωσε», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας.

Ο Γιάννης Ντσούνος σχολίασε από την πλευρά του: «Είναι πολύ γερός, έχει κάτι χέρια σαν τανιάλιες, δεν είναι χέρια ανθρώπου αυτά».

«Μην κοιτάς πώς έχω γίνει τώρα, παλιά έκανα πολλή γυμναστική» συμπλήρωσε ο Χρήστος Κούτρας επάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

«Μην το βλέπεις τώρα αυτό, είναι και θέμα τεχνικής. Είναι να μη σε πιάσει. Άμα δεν σε πιάσει πρώτος, κερδάς, άμα σε πιάσει, έχεις θέμα», κατέληξε ο Γιάννης Ντσούνος.

Δείτε επίσης: Αταίριαστοι: «Είναι δύσκολο! Να είναι καλά και να...» - Συγκινημένοι Κούτρας & Ντσούνος για την απώλεια του πατέρα της Φαίης Σκορδά

Τι έχουν δηλώσει στο YOU ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας για τη φιλία τους

Στο παρελθόν οι δύο δημοσιογράφοι έχουν μιλήσει στο YOU και στην Τζώρτζια Συρίχα για τη μεταξύ τους γνωριμία, που κοντεύει 20ετία, αλλά και τη φιλία τους που κατέληξε σε κουμπαριά.

Τι σας ένωσε;

Γιάννης: Είχαμε χημεία από την αρχή μεταξύ μας. Στη συνέχεια μάς ένωσε το χιούμορ, η πλάκα που κάνουμε ο ένας με τον άλλον χωρίς να παρεξηγούμαστε. Κάναμε παρέα εκτός δουλειάς και είδαμε ότι ταιριάζουμε. Μοιραζόμαστε τα πάντα και εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, ξέρουμε πως ό,τι πούμε θα μείνει μεταξύ μας.

Χρήστος: Η μεταξύ μας παρέα μάς θρέφει... Δεν είναι εύκολο να ταιριάξεις με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια. Όταν δεν τον αντέχεις δίπλα σου τόσες ώρες, φθείρεσαι ψυχολογικά.

Τσακώνεστε;

Γ.: Κάθε λεπτό.

Χ.: Έχουμε τσακωθεί πολύ χοντρά και έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση για προσωπικούς λόγους, όχι για επαγγελματικούς. Εάν τσακωθούμε για τη δουλειά πρέπει σε λίγα λεπτά να τελειώσει ο τσακωμός. Εγώ εκνευρίζομαι πάρα πολύ, σε δέκα λεπτά όμως ηρεμώ και συνεχίζουμε.