Δήμητρα Ματσούκα: «Ο Πέτρος Κόκκαλης είναι αυστηρός κριτής»

«Δεν ντρέπομαι να πάρω τηλέφωνο και να αυτοπροταθώ...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Παναγιώτης Κουφαλέξης
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Παναγιώτης Κουφαλέξης

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε το «παρών», χθες Τρίτη 5 Μαρτίου, στο press event για τη σειρά «Ψυχοκόρες» στην οποία πρωταγωνιστεί. Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή, που προβλήθηκε με επιτυχία μέσα από την πλατφόρμα ANT1+ και σήμερα (6/3) ετοιμάζεται για πρεμιέρα και μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Με αυτήν την αφορμή, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη. «Δεν ντρέπομαι να πάρω τηλέφωνο και να αυτοπροταθώ για μια δουλειά. Δεν παίρνω τη γνώμη κανενός για τις δουλειές μου. Με ενδιαφέρει μόνο η δική μου γνώμη. Ο σύζυγός μου με έχει δει στις Ψυχοκόρες, του αρέσει πολύ. Είναι κι εκείνος εντυπωσιασμένος από το επίπεδο αυτής της δουλειάς. Ο Πέτρος είναι αυστηρός κριτής», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day στον Alpha:

Δείτε επίσης: Δήμητρα Ματσούκα: «Δε περίμενα ποτέ να μου συμβεί...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη

Η Δήμητρα Ματσούκα μιλάει πάντα γλυκά για τον Πέτρο Κόκκαλη

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον γάμο τους, η Δήμητρα Ματσούκα είχε μιλήσει στο Fay's Time και τη Φαίη Σκορδά, με λεπτομέρειες, για τους λόγους που παντρεύτηκε μετά από 7 χρόνια σχέσης με τον Πέτρο Κόκκαλη, καθώς και για τις λεπτομέρειες της τελετής.

«Η σχέση μας έχει τα πάντα! Δεν είχα ποτέ σκεφτεί τον γάμο, θεωρούσα τον εαυτό μου αντισυμβατικό σε πολλά κομμάτια της ζωής μου. Τελικά κατέληξα στο ότι το να παντρεύεσαι έναν άνθρωπο που αγαπάς, όταν δεν είναι οι πρώτες στιγμές με αυτή τη ζάλη του έρωτα, όταν δεν υπάρχει η επιθυμία για παιδιά, όταν δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πρακτικοί μου φαίνεται εντελώς αντισυμβατικό και είμαι πολύ χαρούμενη που το έχουμε κάνει.

Το έζησα, όπως ακριβώς ήθελα. Ήμασταν άνθρωποι που μας αγαπούσαν και τους αγαπάμε. Ήμασταν γύρω στα 50 άτομα. Αποφύγαμε πράγματα, τα οποία μας φάνηκαν γραφικά. Δεν είχαμε μπομπονιέρες, μόνο ένα δίσκο με κουφέτα, όπως το λέει η θρησκεία. Δεν είχαμε πρόσκληση. Τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ απλά. Έτσι μας βγήκε και στους δύο!

Είχα φροντίσει να παραπλανήσω τον κόσμο, λέγοντας για την 7η Δεκεμβρίου. Το 7 είναι το νούμερο το τυχερό. Εκείνη την Παρασκευή κλείναμε 7 χρόνια σχέσης και είχα παράσταση μετά. Όσοι ήρθαν σε εμάς τήρησαν την επιθυμία μας. Είμαι πολύ χαρούμενη. Είχαμε πει ότι όταν κλείσουμε 7 χρόνια θα παντρευτούμε και έτσι και έγινε», είπε η Δήμητρα Ματσούκα