Μαρτίκας - Ανδριώτου "σπάνε" την σιωπή τους για τις φήμες περί αρραβώνα και το ενδεχόμενο ενός παιδιού : «Εδώ που φτάσαμε...»

«Θα γίνει και πολύ καλός πατέρας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαρτίκας -  Ανδριώτου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησαν το πρωί της Τετάρτης 6/3, η Βρισηιδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας. Το ζευγάρι απάντησε σχετικά τις φήμες που τους θέλουν να έχουν αρραβωνιαστεί ενώ αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού στην ζωή τους.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι δυο τους μίλησαν αποκλειστικά στο youweekly.gr για το σεξ, τους καβγάδες τους αλλά και το Survivor (όλα όσα απαντούν).

Οι δηλώσεις Μαρτίκα - Ανδριώτου για τις φήμες περί αρραβώνα και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

«Έχω σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος και έχω δουλέψει για πολλά χρόνια σε παιδότοπο και σε παιδικό σταθμό και ήμουν δασκάλα χορού και σε παιδάκια, οπότε τα αγαπώ πάρα πολύ» ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Παρασύρει κι εμένα σε αυτήν την αγάπη που έχει για τα παιδιά. Είναι τεράστια η αγάπη της για τα παιδιά. Όχι, ότι εγώ δεν τα αγαπώ. Τις ανιψιές μου τις λατρεύω, αλλά μου δημιουργεί συναισθήματα. Έρχεται η ώρα σου μάλλον. Δεν γλιτώνω, ήρθε η ώρα της. Δεν της χαλώ χατίρια. Ό,τι θέλει» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε επίσης: Άγιος Βαλεντίνος: Η Βρισηίδα Ανδριώτου & ο Σπύρος Μαρτίκας γιορτάζουν λαμπεροί και στυλάτοι

«Θέλω να κάνω παιδιά κάποια στιγμή. Ο Σπύρος έχει τα πάντα. Είναι πολύ καλός σύντροφος, πολύ καλός στη δουλειά του και είναι πολύ καλός άνθρωπος. Θα γίνει και πολύ καλός πατέρας. Ό,τι έχουμε συζητήσει για το πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, συμφωνούμε σε όλα. Δεν μου χαλάει χατίρια» συνέχισε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Εδώ που φτάσαμε μόνο φήμη δεν θα είναι ότι λογοδοθήκαμε. Μένουμε μαζί, η συγκατοίκηση είναι τέλεια. Είναι τόσο αυτάρκης και ικανοποιημένη με τα πιο απλά πράγματα. Δεν έχει παράλογες απαιτήσεις» απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Το δώρο της Βρισηίδας Ανδριώτου στον Σπύρο Μαρτίκα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Πριν απο λίγες ημέρες, με δηλώσεις που έκανε η Βρισηίδα στο Happy Day αποκάλυψε το ιδιαίτερο δώρο, που πήρε στον φαρμακοποιό σύντροφό της στα πλαίσια της 14η Φλεβάρη.

«Με ρώτησε τι νούμερο παπούτσι φοράω. Γενικά εμένα μου αρέσουν τα σοκολατάκια, τριαντάφυλλα, καρδούλες, αυτά που κρατάω. Θα ήμουν ικανοποιημένη με ένα τριαντάφυλλο. Ο Σπύρος ήθελε έναν κουμπαρά για να τον έχουμε για τα ταξίδια μας και μόνο. Του βρήκα ένα ωραίο θησαυροφυλάκιο που βάζουν στις τράπεζες και του πήρα έναν μίνι κουμπαρά», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου.