Κόλαφος ο Αλέξης Κούγιας για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Ήρθε ξαφνικά με τον γκόμενό του να μας πει τι θα κάνουμε...»

Τι αποκάλυψε για την επιστολή Λιγνάδη, με αναφορά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλαδα» του ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης 6 Μαρτίου. Αρχικά, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου τον ρώτησαν για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο ποινικολόγος ωστόσο τους πρόλαβε, λέγοντας πως ο Δημήτρης Λιγνάδης του έστειλε πριν από λίγη ώρα επιστολή, στην οποία αναφερόταν στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη.

Λίγες ώρες πριν, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μιλήσει για ευνοϊκή μεταχείριση στο πρόσωπο του Δημήτρη Λιγνάδη από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. «Να πω σε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος φαίνεται ότι έχει κακούς συμβούλους ότι ο Λιγνάδης συνελήφθη με μία σειρά παρανομιών εις βάρος του επί κυβερνήσεως ΝΔ, κρατήθηκε προσωρινά χωρίς να τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία, και δικάστηκε επί κυβερνήσεως ΝΔ», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Και συμπλήρωσε: «Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να μάθει ο κ. Κασσελάκης, πριν κάνει ανακοινώσεις όταν νιώθει ότι τον αγγίζει η δικαιοσύνη, είναι ότι στην Ελλάδα μπορεί να γίνονται ανθρώπινα λάθη, αλλά είμαστε κράτος Δικαίου με άπλετη δημοκρατία, και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν, ο οποίος ήρθε ξαφνικά με τον γκόμενό του στην Ελλάδα να μας πει τι θα κάνουμε».

Δείτε επίσης: Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Ήθελα να αυτοεξευτελιστεί και να φανεί πιο κοντός από εμένα»

Η αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στην υπόθεση Λιγνάδη που έφερε την απάντηση του Αλέξη Κούγια

Μέσα από ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αφήσει υπονοούμενα για τον τρόπο που λειτουργεί η δικαιοσύνη απέναντι σε ορισμένες υποθέσεις, αντιπαραβάλλοντας την ποινική έρευνα στο πρόσωπό του για ενδεχόμενες παραβάσεις του πόθεν έσχες, με τα Τέμπη και τον Δημήτρη Λιγνάδη μεταξύ άλλων.

Μπορεί να μην κατονόμασε τον σκηνοθέτη, ωστόσο έγραψε: «H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν», επομένως η αναφορά ήταν αρκετά σαφής για να του απαντήσει κι εκείνος με τη σειρά του με επιστολή μέσω του δικηγόρου του.