Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Ήθελα να αυτοεξευτελιστεί και να φανεί πιο κοντός από εμένα»

«Από τη μεριά μου υπήρχε ιερή αγανάκτηση επί χρόνια»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Ήθελα να αυτοεξευτελιστεί και να φανεί πιο κοντός από εμένα»

Λίγες ώρες μετά την αναβολή που πήρε η δίκη ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο, ο ποινικολόγος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τις λεπτομέρειες της μεταξύ τους διαμάχης, και τους λόγους που τον οδήγησαν πλέον να διεκδικήσει το δίκιο του στις δικαστικές αίθουσες.

«Έγινε διακοπή της υπόθεσης και, αν δεν κάνω λάθος, πήγε για τις 11. Το δικαστήριο κάλεσε την Δέσποινα Βανδή γιατί την πρότεινε ο Λαζόπουλος και όχι αυτεπαγγέλτως. Επειδή εκείνη την ώρα τραγουδούσε και πιθανόν αντελήφθη τι συνέβη μεταξύ μας», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Για να συμπληρώσει: «Παρά την αρχική του μήνυση ότι τον χτύπησα, κατά την επεξεργασία της υποθέσεως απεδείχθη ότι δεν έχει συμβεί αυτό, γι' αυτό το λόγο άλλωστε του έχω κάνει κι εγώ μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Ήμουν με την τότε γραμματέα μου, το σύζυγό της κι ένα ζευγάρι ακόμα και τον είδα μπροστά μου. Πραγματικά τον έψαχνα και ήθελα αυτό να γίνει και να αυτοεξευτελιστεί για αυτά που έλεγε».

Δείτε επίσης: Κούγιας - Λαζόπουλος: Ο "κρυφός έρωτας" που έφτασε στα δικαστήρια

Αλέξης Κούγιας: «Από τη μεριά μου υπήρχε ιερή αγανάκτηση επί χρόνια»

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας έκανε νύξη και σε παλαιότερα σχόλια που είχε κάνει για το ύψυος του ο Λάκης Λαζόπουλος. «Το μόνο που έκανα ήταν εκείνη την ημέρα να τον σηκώσω για να φανεί πιο κοντός από εμένα», είπε με χιούμορ, για να προσθέσει: «Κακώς μου έκανε αυτήν την τρομερή δυσφήμιση επί χρόνια, πλήττοντας την προσωπικότητά μου. Έχει πει τόσα πράγματα για τακούνια, τα οποία ουδέποτε συνέβησαν. Εγώ φταίω που τότε δεν ήθελα να δώσω έκταση σε αυτά που έλεγε, και να τον μηνύσω. Το είχα κάνει στο παρελθόν και ζήτησε συγγνώμη, αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους σαν τον Λαζόπουλο τώρα...»

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να λήξει η εν λόγω υπόθεση με μία συγγνώμη, ο Αλέξης Κούγιας ήταν κάθετος: «Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο. Εν πάση περιπτώσει υπάρχει η ειλικρινής και η υποκριτική συγγνώμη. Μεγαλώσαμε, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να αναδεικνύονται δυστυχώς. Από τη μεριά μου υπήρχε ιερή αγανάκτηση επί χρόνια».